moze staly na kratce? ja mam przed kratka i nie mam zadnych problemow z wentylacja/parowaniem szyby.SID pisze:Ja miałem te zegary w tym samym miejscu i wywaliłem je stamtąd,
w czasie jazdy w deszcz lub rano, normalnie szyba za nimi parowała i nie dało się nawiewem tej pary "usunąć"
świetnie się prezentują ale zaparowana szyba i brak widoczności zrobiły swoje
audi rs4
No to masz o niego dbac bo to auto jest tego warte. Kupiles go tanio wiec zajmij sie nim jak nalezy .frytech pisze:To ja chcialem sprecyzowac ze wpi padl moim lupem. Wiem ze OT ale nie moglem sie powstrzymac.
Srebrny rs4 na wk to rs Jacka . W przyszlym tygodniu bedziemy go stroic to wkleje wykres . To jedyny rs chyba w PL ktory chce umrzec . Auto jest w tej chwili na dotarciu mial rev limit 4000 i boost cut 0.2 bara a i tak Jacek wyladowal nim w jakis wysoki kraweznik urywajac fmic , pas przedni , kpl chlodnic , filtr oleju z podstawka , chlodnice wspomy itd itd
Marcins moje padlo biale tez jest na WE bo ja jestem z mokotowa
Koniec OT
OMG... rozumiem, ze mozna miec dzwona, ale pierwsze co sie robi to gasi silnik w takim wypadku, nie kumam tegosportmile pisze:To jedyny rs chyba w PL ktory chce umrzec . Auto jest w tej chwili na dotarciu mial rev limit 4000 i boost cut 0.2 bara a i tak Jacek wyladowal nim w jakis wysoki kraweznik urywajac fmic , pas przedni , kpl chlodnic , filtr oleju z podstawka , chlodnice wspomy itd itdJakby malo tego bylo to przytarl nowy motor bo na czas nie zgasil auta.
Pacjent zyje . Dzisiaj po kilku humorach zapalil . Niestety pol dnia walczylem ze sterownikiem ktory byl juz milion razy lutowany . Wyciekow brak , bledow w kompie takze. Brakuje mi chlodniczki wspomagania ktora zamowilem z driftworksa , ktora powinna doleciec w przyszlym tygodniu .

Auto skonczone wraca jutro do klienta .... a dokladnie ja zawoze . Po kuracji wyglada tak ( do jutra bo dostanie nowe kola ) . Na prosbe wlasciciela ( pierwszy raz w zyciu ) mam nie ujawniac mocy auta . Auto to brat blizniak Piotrka Cantony
. Wiecej fot na FB zapraszam

Auto skonczone wraca jutro do klienta .... a dokladnie ja zawoze . Po kuracji wyglada tak ( do jutra bo dostanie nowe kola ) . Na prosbe wlasciciela ( pierwszy raz w zyciu ) mam nie ujawniac mocy auta . Auto to brat blizniak Piotrka Cantony