moze staly na kratce? ja mam przed kratka i nie mam zadnych problemow z wentylacja/parowaniem szyby.SID pisze:Ja miałem te zegary w tym samym miejscu i wywaliłem je stamtąd,
w czasie jazdy w deszcz lub rano, normalnie szyba za nimi parowała i nie dało się nawiewem tej pary "usunąć"
świetnie się prezentują ale zaparowana szyba i brak widoczności zrobiły swoje
audi rs4
No to masz o niego dbac bo to auto jest tego warte. Kupiles go tanio wiec zajmij sie nim jak nalezy .frytech pisze:To ja chcialem sprecyzowac ze wpi padl moim lupem. Wiem ze OT ale nie moglem sie powstrzymac.
Srebrny rs4 na wk to rs Jacka . W przyszlym tygodniu bedziemy go stroic to wkleje wykres . To jedyny rs chyba w PL ktory chce umrzec . Auto jest w tej chwili na dotarciu mial rev limit 4000 i boost cut 0.2 bara a i tak Jacek wyladowal nim w jakis wysoki kraweznik urywajac fmic , pas przedni , kpl chlodnic , filtr oleju z podstawka , chlodnice wspomy itd itd
 Jakby malo tego bylo to przytarl nowy motor bo na czas nie zgasil auta.
 Jakby malo tego bylo to przytarl nowy motor bo na czas nie zgasil auta.Marcins moje padlo biale tez jest na WE bo ja jestem z mokotowa

Koniec OT
OMG... rozumiem, ze mozna miec dzwona, ale pierwsze co sie robi to gasi silnik w takim wypadku, nie kumam tegosportmile pisze:To jedyny rs chyba w PL ktory chce umrzec . Auto jest w tej chwili na dotarciu mial rev limit 4000 i boost cut 0.2 bara a i tak Jacek wyladowal nim w jakis wysoki kraweznik urywajac fmic , pas przedni , kpl chlodnic , filtr oleju z podstawka , chlodnice wspomy itd itdJakby malo tego bylo to przytarl nowy motor bo na czas nie zgasil auta.

Pacjent zyje . Dzisiaj po kilku humorach zapalil . Niestety pol dnia walczylem ze sterownikiem ktory byl juz milion razy lutowany . Wyciekow brak , bledow w kompie takze. Brakuje mi chlodniczki wspomagania ktora zamowilem z driftworksa , ktora powinna doleciec w przyszlym tygodniu . 

Auto skonczone wraca jutro do klienta .... a dokladnie ja zawoze . Po kuracji wyglada tak ( do jutra bo dostanie nowe kola ) . Na prosbe wlasciciela ( pierwszy raz w zyciu ) mam nie ujawniac mocy auta . Auto to brat blizniak Piotrka Cantony . Wiecej fot na FB zapraszam
 . Wiecej fot na FB zapraszam

Auto skonczone wraca jutro do klienta .... a dokladnie ja zawoze . Po kuracji wyglada tak ( do jutra bo dostanie nowe kola ) . Na prosbe wlasciciela ( pierwszy raz w zyciu ) mam nie ujawniac mocy auta . Auto to brat blizniak Piotrka Cantony

psujesz rynek rs-ów
 psujesz rynek rs-ów