RS4 b5 czy RS6 c5

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Jigsaw
Kontakt:

Post autor: Jigsaw »

Oficjalnego czasu nie ma, ale napewno były by to 11-nastki ;-) a przy dobrych wiatrach, oponie, starcie itp może nawet i deko lepiej ;-) ;-)
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

Flyer pisze:a jakie czasy robila Twoja ex S4 Nik?
szkoda, ze nie byles na zadnych zawodach nią.
A czy kazdy musi pojechac na zawody zeby cos udowodnic? Ja juz pisalem - pare pucharow w domu mam i z Modlina i z Bemowa z poczatku lat 2000+ i to mi wystarczy. Wole spoty, dobre towarzystwo i fun. Na zawodach juz tak nie jest. Napinka za setne na cwiare. Czasy 601 konnego podawalem z Racelogica. Wygralem WNO, opierdolilem kilkakrotnie najszybszego Golfa, ale i tak wiekszosc bedzie mowila ze auto nie jezdzilo bo wg filmikow lub postow w necie jest inaczej :))) Mam to gdzies, scigam sie dla przyjemnosci, nie dla setnych czy slawy ze wygralem jakies zawody. Mnie kreci doborowe towarzystwo na spotach i ludzie ktorzy tworza taka atmosfere. Wiem jak moje S4 jezdzilo i bylo bardzo szybkie i najwazniejsze ze dawalo mnostwo frajdy i to liczy.
1kowal1

Post autor: 1kowal1 »

[quote="Nikolas] Czasy 601 konnego podawalem z Racelogica. .[/quote]
a mógłbys je przypomniec ,bo nie moge znalezdz a jestem ciekawy,a nie mam zbytnio czasu wertować dokładnie ponad 30stron z projektu

nie kazdy ma ciśnienie na oficjalne zawody i to jest normalne..
Awatar użytkownika
Nikolas

3,8 do paki, 9,8 do 200 kmh. Czas do 200 kmh byl mierzony juz z LC.
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

Nikolas pisze:
Flyer pisze:a jakie czasy robila Twoja ex S4 Nik?
szkoda, ze nie byles na zadnych zawodach nią.
A czy kazdy musi pojechac na zawody zeby cos udowodnic? Ja juz pisalem - pare pucharow w domu mam i z Modlina i z Bemowa z poczatku lat 2000+ i to mi wystarczy. Wole spoty, dobre towarzystwo i fun. Na zawodach juz tak nie jest. Napinka za setne na cwiare. Czasy 601 konnego podawalem z Racelogica. Wygralem WNO, opierdolilem kilkakrotnie najszybszego Golfa, ale i tak wiekszosc bedzie mowila ze auto nie jezdzilo bo wg filmikow lub postow w necie jest inaczej :))) Mam to gdzies, scigam sie dla przyjemnosci, nie dla setnych czy slawy ze wygralem jakies zawody. Mnie kreci doborowe towarzystwo na spotach i ludzie ktorzy tworza taka atmosfere. Wiem jak moje S4 jezdzilo i bylo bardzo szybkie i najwazniejsze ze dawalo mnostwo frajdy i to liczy.
zle odebrales mojego posta, nie bylo w nim odrobiny zlosliwosci, wylacznie pytanie o czasy.
Awatar użytkownika
Nikolas

Spoko:) Wczoraj pisalem juz na promilach ;)
ODPOWIEDZ