w RS6 C6 są inne turbo - i one sporo kosztuja - wiecej niz te K04 w C5
w PL robia mody program i wydech wiec to kosmetyka, nic poważniejszego.
Mając RS6 C6 naewno nei dał bym zrobić tuningu/mechaniki w PL - jeszcze trzeba poczekać
aż w PL sie "nauczą" tych silników
RS6 V10 MRC
Za dużo czytasz kolorowych broszur SID
Pamiętam jak za czasów kiedy w Twojej Esce było 430KM mówiłeś że najlepiej modzić 2.7 w DE...bzdura już nie jeden udowodnił że można nawet i samemu...
Polscy stroiciele robili jak to nazywasz kosmetyke bo kilent sobie tak zażyczył...jak by był gość który by podjechał do firmy powiedział że rozumie że to nowe auto że robi na własne ryzyko ale chce mieć 800 KM to wydaje mi się że by tunerzy się zgodzili.
Ja jak bym miał takie RS6 C6 ( co mi sie marzy
) uderzył bym do AW i pewnie by się zgodził zrobić wydech, zamontować turbo itp i nie obsrał by się że tylko w MTM i MRC to robią...potem pojechał bym do jedenej z Warszawskich firm na M...
zagadał bym o strojenie i też mi się wydaje nie było by problemu.
Jak to powiedział C. Pazura ,,także nie mów że Polskich chłopakom brakuje luzu, kapujesz?"

Pamiętam jak za czasów kiedy w Twojej Esce było 430KM mówiłeś że najlepiej modzić 2.7 w DE...bzdura już nie jeden udowodnił że można nawet i samemu...
Polscy stroiciele robili jak to nazywasz kosmetyke bo kilent sobie tak zażyczył...jak by był gość który by podjechał do firmy powiedział że rozumie że to nowe auto że robi na własne ryzyko ale chce mieć 800 KM to wydaje mi się że by tunerzy się zgodzili.
Ja jak bym miał takie RS6 C6 ( co mi sie marzy
Jak to powiedział C. Pazura ,,także nie mów że Polskich chłopakom brakuje luzu, kapujesz?"
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
Ali by sobie poradził http://www.youtube.com/watch?v=YoXEnB295hQ
SID---> nie wiem dlaczego Polscy moderatorzy na forach ( oprócz forum Mameda Chalidova bo tam jest mod normlany i potrafi przyjąć krytykę ) od razu się obrażają i mówią swój ulubiony tekst ,,podgrzewasz atmosferę na forum" forum jest do mówienia taka jest jego zasada i tyle...a wy się fochujecie od razu i zaraz będą groźby banów.....
Proste że Aligator daje radę, ComSport już nawet podaje na dzień dobry klientom jaką moc można uzyskać czyli już rozkminili temat, Witek z MR też by pewnie wystroił....i właśnie Aligator gdzieś napisał że auto ma mega potencjał tylko mówił coś o dolocie, chyba chodziło o puszki filtra powietrza i dolot do turbin i jak by go poprawić to by wyszło jeszcze więcej, ale nie jestem pewny czy o to chodziło dokładnie napewno o coś z dolotem
poszło pw ! SID
Proste że Aligator daje radę, ComSport już nawet podaje na dzień dobry klientom jaką moc można uzyskać czyli już rozkminili temat, Witek z MR też by pewnie wystroił....i właśnie Aligator gdzieś napisał że auto ma mega potencjał tylko mówił coś o dolocie, chyba chodziło o puszki filtra powietrza i dolot do turbin i jak by go poprawić to by wyszło jeszcze więcej, ale nie jestem pewny czy o to chodziło dokładnie napewno o coś z dolotem
poszło pw ! SID
Ostatnio zmieniony 2011-07-13, 19:12 przez Jigsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...