S4 B5 Avant by kzychu55
- pawelosinski83
Zwrotnice do zeszlifowania oczywiście żeby tarcza weszła, uszy P&P, ale musisz dać tulejki do uszu zmniejszające otwory w zaciskach z 16 do 14mm albo kupić specjalne śruby u SID'a
18Z, tarcze 350 GL:
Felgi 18" tomason tn1 et30 i musiałem delikatnie podszlifować rogi zacisków, bo ramiona haczyły, ale to specyficzne fele, dość głęboko schodzace w środku...
18Z, tarcze 350 GL:
Felgi 18" tomason tn1 et30 i musiałem delikatnie podszlifować rogi zacisków, bo ramiona haczyły, ale to specyficzne fele, dość głęboko schodzace w środku...
- pawelosinski83
-
grzesiek1985
Felga siadła w końcu jak trzeba :D

image uploader
I pytanie do Was, czy zacisk 4ro tłok od touarega na tarczy 330x32 wystaje dużo bardziej w stronę felgi od serii?

image uploader
I pytanie do Was, czy zacisk 4ro tłok od touarega na tarczy 330x32 wystaje dużo bardziej w stronę felgi od serii?
- pawelosinski83
Ładnie leży 
co do wystawania zacisków to moim zdaniem seria na nowych tarczach i nowych klockach wystaje bardziej... Jeśli fele są w miarę płaskie to nie powinno być problemów, Brembosy są problematyczne od srony piasty, gdzie mają te "kanty" jeśli wrzucisz jakieśwklęsłe przy piaście fele.
U mnie jak mierzyłem to na starych seryjnych klockach i tarczach, fele tomasen TN1 wchodziły bardzo na styk, 6-tłok 18Z haczył własnie o ramiona felg od dolnej strony zacisku - na zewnątrz było dużo luzu, musiałem lekko podrezać zaciski w tych miejscach i gitarka. Z tego co patrzyłem, to 17Z 6-tłok są fabrycznie podfrezowane w tych miejscach.
Nie wiem jak 4-ro tłoki wystają - ale może moje info się przyda
co do wystawania zacisków to moim zdaniem seria na nowych tarczach i nowych klockach wystaje bardziej... Jeśli fele są w miarę płaskie to nie powinno być problemów, Brembosy są problematyczne od srony piasty, gdzie mają te "kanty" jeśli wrzucisz jakieśwklęsłe przy piaście fele.
U mnie jak mierzyłem to na starych seryjnych klockach i tarczach, fele tomasen TN1 wchodziły bardzo na styk, 6-tłok 18Z haczył własnie o ramiona felg od dolnej strony zacisku - na zewnątrz było dużo luzu, musiałem lekko podrezać zaciski w tych miejscach i gitarka. Z tego co patrzyłem, to 17Z 6-tłok są fabrycznie podfrezowane w tych miejscach.
Nie wiem jak 4-ro tłoki wystają - ale może moje info się przyda
Re: S4 B5 Avant by kzychu55
Witaj Krzychu mam pytanie czy może ostatnio to właśnie ty wystawiałeś Audi S4 B5 na otomoto za 45tys na zdjęciach felgi oz superturismo za dodatkową opłatą sprzedajesz ją bo udało ci się dorwać RS4 B5? Dobrze mówię jeśli tak proszę odezwij się ponieważ zniknęła mi twoja oferta a nie zapisałem numeru zależy mi na kupnie mam nadzieję że nie sprzedana pozdrawiam Szymon