Z programem to jest tak, że jest stary zrobiony pod seryjne głowice a teraz są od 2.4. Sam już nie wiem a nie chcę wyje*** znowu 6 pak na sondy, żeby się okazało, że były sprawne. A wiązki to ja mogę sprawdzić czyli wtyczki i przewody tylko czy to takie proste będzie
Ale sytuacja z dzisiejszego poranka, czyli klasyka. Odpalam->jadę ~1km->wywala błąd ale dziś było tak, że dopóki nie złapał trochę temp to wracał błąd co chwilę. Częściej bank 1 ale wracały. Później już było ok i nie wróciły błędy
głowice 2.4 v6 do 2.7bit
sprawdz przejscia miedzy wtyczką do sondy a ECU, powinno być to w miare proste bo to na scianie grodziowej. nie do konca pamietam ktore piny, ale mysle ze odrobina guglowania i znajdziesz gdzieś.
dziwne jest to ze niby padły dwie na raz. U mnie było cos podobnego, ale to po wywaleniu drugiej sondy tej za katem. koleszka musiał mi to potem poprawiać
jakbys byl leniwy, to napisz na pw potem przypomnienie zebym ELSE włączył i popatrzył za pinami, tylko napisz mi info co masz za auto poskladane (ecu, rok etc)
dziwne jest to ze niby padły dwie na raz. U mnie było cos podobnego, ale to po wywaleniu drugiej sondy tej za katem. koleszka musiał mi to potem poprawiać
jakbys byl leniwy, to napisz na pw potem przypomnienie zebym ELSE włączył i popatrzył za pinami, tylko napisz mi info co masz za auto poskladane (ecu, rok etc)