A wiec jeśli załoze głowice od 2.4 to wałki tez z 2,4 czy przekładac te z 2.7...sa jakies róznice? podpowiecie. Czy moze polecacie jeszcze inne wałki lub zawory by to było konkret
ja jeszcze nie zakładałem, ale leżą mi głowice z 2.4, wałki z 2.4 (ostrzejsze), zawory ssące trochę z 2.4 trochę z 2.7 (są takie same), wydechowe z 2.7 (są sodowane i mają niżej zamki), sprężynki i talerzyki z 2.7.
Glowice juz mam na polce kompletne z lancuchami itd.Czyli wpadnie więcej mieszanki jak ostrzejsze z 2.4.Wiec do głowicy 2.4 przełożyć zawory wydechowe sprezynki i talerzyki z 2.7 ,a strony ssacej nie ruszac...dobrze rozumiem
porting oczywiscie :) ewentualnie piłke golfową buba jak używasz FB wpisz sobie Veicomer zobacz jak jak pięknie glowice obrabiaja (wiem ze można kupić szeroki kanał ale to nie rozwiązuje problemów tych głowic:) )
Prywatnie na szczęście nie, ale mieszkam niedaleko i od bardzo dawna nie słyszałam, aby ktokolwiek ze znajomych był zadowolony. Z głowicami Audicowymi - 4.2 ANK, 1.9 AFN i 1.9 z 80-tki sobie nie poradził, więc strach 2.7 oddać.