Audi S4 Avant
Moje koszty;
-turbiny 3000pln
-rury intel 1000pln
-intercoler centralny+rury alu+opaski 1000pln
-wtryski 440cc 1000pln
-pompa paliwa bosch 600pln
-wydech (sam wykonywałem)500pln
-chłodnica oleju+adapter+węże 800pln
-dv rs4 300pln
-komplet uszczelek silnika ok.1000pln
-sprzęglo i koło rs4 1500pln
-rozrząd kompletny wraz z mikro+rolki 1200pln
-olej 10w60+płyny i pozostałe graty ok.800pln
Wszystkie mody wykonywałem sam...
-turbiny 3000pln
-rury intel 1000pln
-intercoler centralny+rury alu+opaski 1000pln
-wtryski 440cc 1000pln
-pompa paliwa bosch 600pln
-wydech (sam wykonywałem)500pln
-chłodnica oleju+adapter+węże 800pln
-dv rs4 300pln
-komplet uszczelek silnika ok.1000pln
-sprzęglo i koło rs4 1500pln
-rozrząd kompletny wraz z mikro+rolki 1200pln
-olej 10w60+płyny i pozostałe graty ok.800pln
Wszystkie mody wykonywałem sam...
cztery kółka
Lepiej miec 450nm jezdzace niz 500 czy 600 i zeby Cie 2.0 objezdzało nie?? svidnik dla przypomnieniabracus pisze:to jeszcze temu Bogdanowi powiedz zeby chociaz 100nm dodał do tych 450 bo tyle to jest na K03 po programie
Z tym paliwem 95 to strata czasu. Powinien byc duzy napis na kazdym forum "ZE NA STROJENIE 98ost min" bo takich psikusow z paliwem klienci robia mnostwo. Ja tylko trace czas a pozniej znajdzie sie taki Bracus czy inny Designer ktory Cie i tak pojedzie na forum.
Maciek ja Cie bardzo przepraszam ale to 2.7 TT zrobiło najlepszy czas dnia tak że zadne 2.0 mnie nie objechało 
a co do samej wygranej winny jest spiek który nie rozsprzęglał (patrz filmik) i kierownik który wystartował dużo później (patrz filmik) zeby się dało w ogóle wystartować bo w finale już sprzęgła w samochodzie po prostu nie było
ale oczywiście gratulacje raz jeszcze win jest win
a jak już piszemy o objeżdżaniu to porównujmy może wszystkie parametry mające wpływ na czas osiągnięty a nie wynik końcowy który nijak ma się do rozważań o 450, 500 czy 600 nM
nie zapominaj że wygrałeś o 0,3 sekundy a 0,5 to ja zostałem na starcie...nie mówimy nawet o nie wbiciu 2 biegu
i biciu reszty jak emerty
dla przypomnienia ponton w akcji
i powód przegranej
http://www.youtube.com/watch?v=4AKbISS7fj8
a co do samej wygranej winny jest spiek który nie rozsprzęglał (patrz filmik) i kierownik który wystartował dużo później (patrz filmik) zeby się dało w ogóle wystartować bo w finale już sprzęgła w samochodzie po prostu nie było
ale oczywiście gratulacje raz jeszcze win jest win
a jak już piszemy o objeżdżaniu to porównujmy może wszystkie parametry mające wpływ na czas osiągnięty a nie wynik końcowy który nijak ma się do rozważań o 450, 500 czy 600 nM
nie zapominaj że wygrałeś o 0,3 sekundy a 0,5 to ja zostałem na starcie...nie mówimy nawet o nie wbiciu 2 biegu
dla przypomnienia ponton w akcji
http://www.youtube.com/watch?v=4AKbISS7fj8
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)