Czy posiadasz dodatkową chłodnicę oleju?vegetagt pisze:vegetagt pisze:Zobaczymy w to lato :)
Nowe wisko wyje, ale i tak temperatura na włączonej klimie potrafi dobić do 100 stopni na zegarach, do przekłada się na 110 wg ecu.
Także ten, ciekawe czy chłodnica już przytkana, czy może kwestia zdemontowanego 3ciego wentylatora (z powodu fmica).
3 dziwne objawy po rozgrzaniu sie silnika 2.7bt
Ja nie mam jeszcze dodatkowej chłodnicy oleju, a temperatura płynu trzyma idealnie pion. Mam za to nową chłodnice płynu i to może tu leży problem w odchyleniach wskaźnika u kolegi.emay pisze:Czy posiadasz dodatkową chłodnicę oleju?vegetagt pisze:vegetagt pisze:Zobaczymy w to lato :)
Nowe wisko wyje, ale i tak temperatura na włączonej klimie potrafi dobić do 100 stopni na zegarach, do przekłada się na 110 wg ecu.
Także ten, ciekawe czy chłodnica już przytkana, czy może kwestia zdemontowanego 3ciego wentylatora (z powodu fmica).
CZYSTA FURA JEŹDZI SZYBCIEJ!!!
TRAKTUJ LEWY JAK KIBEL. MUSISZ? WCHODZISZ, ROBISZ, WRACASZ.
A masz 3 wiatrak zamiast FMIC?tasior87 pisze:Ja nie mam jeszcze dodatkowej chłodnicy oleju, a temperatura płynu trzyma idealnie pion. Mam za to nową chłodnice płynu i to może tu leży problem w odchyleniach wskaźnika u kolegi.emay pisze:Czy posiadasz dodatkową chłodnicę oleju?vegetagt pisze:vegetagt pisze:Zobaczymy w to lato :)
A no mam :)emay pisze:A masz 3 wiatrak zamiast FMIC?tasior87 pisze:Ja nie mam jeszcze dodatkowej chłodnicy oleju, a temperatura płynu trzyma idealnie pion. Mam za to nową chłodnice płynu i to może tu leży problem w odchyleniach wskaźnika u kolegi.emay pisze:Czy posiadasz dodatkową chłodnicę oleju?vegetagt pisze:vegetagt pisze:Zobaczymy w to lato :)
Swoją drogą tak jak mówisz chłodnica oleju też tu dużo da.
CZYSTA FURA JEŹDZI SZYBCIEJ!!!