Jaką wybrać małą ośkę z dobrą mocą

Moderatorzy: buba, Mod-Team

kurzy79

Post autor: kurzy79 »

Suchar pisze:bardzo ładnie, ale 500 HP w lekkiej budzie Cicika i napęd FWD i cała para psu w dupę... zero trakcji.
Pomyśl możne o jakimś RWD, nie ma takiego szukania trakcji i bokiem można pójść :)

tu masz rację, najchętniej bym kupił coś małego AWD ale niestety nie ma takich aut

muszę coś taniego kupić teraz i pomału zbierać kasę na projekt który docelowo mnie interesuje. ale to cośtanie też musi zapierdzielać bo sami wiecie jak człowiek reaguje po przesiadce do małolitrażowego pyrtka z 70 rumakami pod maską :-/
Awatar użytkownika
jerzu
Tytuł użytkownika: A3-club

Post autor: jerzu »

Moze A3 1.8t do 20k kupisz quattro przed liftem w dobrym stanie:)
Suchar

Post autor: Suchar »

http://allegro.pl/lancer-evo-4-iv-wzorc ... 23928.html
a może coś takiego?
tylko przełożyć kierę i ognia. turbo od Evo 9 i ok 350+ KM i buda 1350 kg robi już mały przeciąg.
Ostatnio zmieniony 2011-04-07, 10:47 przez Suchar, łącznie zmieniany 1 raz.
kurzy79

Suchar pisze:http://allegro.pl/lancer-evo-4-iv-wzorc ... 23928.html
a może coś takiego?
tylko przełożyć kierę i ognia. turbo od Evo 9 i ok 400 KM i buda 1350 kg robi już mały przeciąg.

to nie jest "tylko przełożyć kiere" trzeba mieć do tego kraty ( w sumie najmniejszy problem )
i mechanika który to ogarnie ( i tu jest problem bo nie mam takiego ) i myślę że profi ogarnięcie zrobi kwotę minimum 30 tyś zł jak nie więcej. I najważniejsze, samochód drogi w utrzymaniu !! Samo spalanie ponad 20l a częsci też tanie nie są.

Ale pomysł fajny bo baza na popierdzielacza genialna !!!!
Suchar

Post autor: Suchar »

mam kontakt do pana który przełożył już kilkanaście Evo 4-5-6 na LHD.
Pan robi dobrze, ale chce ok 5 tys za robociznę... ale myśle ze warto, bo taki 350 konny Evo 4-5-6 po wybebeszeniu nawkłada 400-konnemu S4/RS4 jak kozie za obierki, nie mówiąc już o walce na ulicy i chodzeniu miedzy wozami czy na jeździe po torze.
kurzy79

Suchar pisze:mam kontakt do pana który przełożył już kilkanaście Evo 4-5-6 na LHD.
Pan robi dobrze, ale chce ok 5 tys za robociznę... ale myśle ze warto, bo taki 350 konny Evo 4-5-6 po wybebeszeniu nawkłada 400-konnemu S4/RS4 jak kozie za obierki, nie mówiąc już o walce na ulicy i chodzeniu miedzy wozami czy na jeździe po torze.

hehe kusisz :mrgreen:

ale w tym przypadku muszę rozsądkiem się kierować bo trzeba szybko się wybudować
bracus
Post autor: bracus »

to ja powiem tak jak nie teraz....to już nigdy...ja się wybudowałem i powiem Ci ze jestem już 2gi rok "na wykańczaniu" i kazda ale to kazda ilość pieniedzy idzie w dom, ogród itd itd itd..i końca nie widać...
tak że zastanów się dobrze ;-)
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
kurzy79

bracus pisze:to ja powiem tak jak nie teraz....to już nigdy...ja się wybudowałem i powiem Ci ze jestem już 2gi rok "na wykańczaniu" i kazda ale to kazda ilość pieniedzy idzie w dom, ogród itd itd itd..i końca nie widać...
tak że zastanów się dobrze ;-)

zgadza się ale tu mam sytuację wyjątkową.

bank da mi kasę na dom jak zaczne coś sam. Musze zacząć na dniach ( w sumie to już kopary wjechały ) dlatego RS idzie na sprzedaż i kasa na dom. Mam firmę budowlaną więc wartość kosztorysu a wartość faktyczna będzie inna ( coś zostanie na samochód ) i wtedy jak rynek budowlany nie jebnie całkowicie to coś kupię.
ODPOWIEDZ