Z tymi felgami to jest w ogóle dziwny temat, bo znaczki audi od środka mają, et się zgadza, tylko szerokość powinna być 9j a jest 8.5... No ale kupiłem je za cene dobrego whisky więc chyba i tak warto :) Ostatnio zaliczyłem dość głęboka studzienkę i fela nie pękła więc chyba z gównolitu nie jest :P
Udało mi się kupić cały wydech od madmaxa za dość dobrą kase :) Przy okazji poznałem właściciela Vag Performance, dowiedziałem się co nieco i wstępnie ustaliliśmy termin strojenia :)
Dodatkowo kupiłem też sprezyny h&r-40, adaptery na zacisk pod tylną tarcze z S4B6 i same tarcze :) Na dniach składam ten bałagan w kupę i jade się stroić :)
Ostatnio zmieniony 2018-11-20, 15:08 przez gumin58, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie nie nie, dobrze widzisz :) Wypłacili mi za nową felgę, nową oponę i koszt malowania :) Według tego co powiedzieli mi w serwisie Audi w Olsztynie, komplet 4 nowych oryginalnych felg felg to koszt prawie 20.000zł... Po necie używki to wiadomo, że latają w dużo mniejszej kasie no ale zgodnie z tym co mi wiadomo, od ubezpieczyciela możesz żądać nowej części i ja tak właśnie zrobiłem..:)
Mam znajomą w olsztyńskim zarządzie dróg i mówiła mi, że dziennie wpływa do nich po kilkanaście takich roszczeń a miasto dalej sobie z tego nic nie robi... Drogi jak były rozj*bane tak są dalej :))
Mówię o adapterach pod zacisk, żeby upchnąć na tyle tarcze 300mm z S4 B6
gumin58, tak bez wnikania wypłacili hajs?
Ja kiedyś stalówkę rozwaliłem kawałek za wadągiem, zanim jeszcze remont asfaltu zrobili. No ale miałem prędkość 80@40, więc 20zł na szrocie i heja...