S4 By PAPOL STAGE III +2.9l 602 km 745 nm

Moderatorzy: buba, Mod-Team

AdrianBit

Post autor: AdrianBit »

Papol a na jakim rdzeniu masz Ic poskładane ? dawaj jakies foty z nowych modów ;D
s4 b5 avant
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Za 2 tyg update bedzie nowy na nowym set up ie..

Godzina 0 juz sie zbliza turba rs6 hybryda ... pare innych nastawien. zamowienie na 6 z przodu :mrgreen:
Awatar użytkownika
Savo

Post autor: Savo »

Juz nie moge sie diczekac jak to bedzie latac na tym setapie
Szok 8-) 8-)
Awatar użytkownika
emay

Post autor: emay »

Papol ja bym na Twoim miejscu zalozył automat tak jak W0LNES4.
Awatar użytkownika
Papol

Ciekawe kto to ogarnia od a do z ? Nie powiem ze nie... kwestia dogadania z kims kto to ogarnie
AdrianBit

Lamik pewnie :D

kiedy foty jakieś
s4 b5 avant
Awatar użytkownika
Papol

AdrianBit pisze:Lamik pewnie :D

kiedy foty jakieś
Czekam .. majster dziala diala... czekam kiedy napisze sms "zadzwon" to znak ze cos sie dzieje ciekawego... jest jeszcze 20 dni to wyznaczonego terminu... ale chyba wczesniej sie uda 😁
lukfk
Kontakt:

Post autor: lukfk »

Papol pisze:Ciekawe kto to ogarnia od a do z ? Nie powiem ze nie... kwestia dogadania z kims kto to ogarnie
Jezeli chodzi o elektronikę jedyną osobą ktora to ogarnia od A do Z to Lukasz Lamik , jezeli chodzi o mechanikę jedyna osoba ktora to ogarnia od A do Z to Ja, nie jest to łatwa modyfikacja i napewno nie bedzie tania, ale napewno warto to zrobić bo auto jedzie w stosunku do manuala tak jak by miało 200-250koni więcej i tu niema czegos takiego że ci bieg nie wejdzie albo że zrobisz miss shift... Narazie wszystko jest w fazie testów i sytuacja rozwija się z tygodnia na tydzień, ale napewno technologia z mojego S4 bedzie na sprzedaż bo ja pracuje już nad nowym projektem , także s4 będę jeździł prawdopdobnie tylko do konca 2019 i to tego czasu myślę ze już wszystkie warianty mocowe itd jeżeli chodzi o ta skrzynie będą przetestowane dla potomnych :-)
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
Awatar użytkownika
Papol

lukfk pisze:
Papol pisze:Ciekawe kto to ogarnia od a do z ? Nie powiem ze nie... kwestia dogadania z kims kto to ogarnie
Jezeli chodzi o elektronikę jedyną osobą ktora to ogarnia od A do Z to Lukasz Lamik , jezeli chodzi o mechanikę jedyna osoba ktora to ogarnia od A do Z to Ja, nie jest to łatwa modyfikacja i napewno nie bedzie tania, ale napewno warto to zrobić bo auto jedzie w stosunku do manuala tak jak by miało 200-250koni więcej i tu niema czegos takiego że ci bieg nie wejdzie albo że zrobisz miss shift... Narazie wszystko jest w fazie testów i sytuacja rozwija się z tygodnia na tydzień, ale napewno technologia z mojego S4 bedzie na sprzedaż bo ja pracuje już nad nowym projektem , także s4 będę jeździł prawdopdobnie tylko do konca 2019 i to tego czasu myślę ze już
wszystkie warianty mocowe itd jeżeli chodzi o ta skrzynie będą przetestowane dla potomnych :-)
Jesli cena mnie nie przerazi... a chyba na ta chwile juz nic mnie nie przerazi to chetnie dam wam to auto na przerobienie na taka skrzynie

Po wstepnych ustaleniach .... wszyztko idzie w dobrym kieerunku ;-)
Awatar użytkownika
quadysz

Post autor: quadysz »

Papol pisze:
i jaki rząd kwot wyszedł z ustaleń jeżeli można wiedzieć? ;)
Awatar użytkownika
Papol

quadysz pisze:
Papol pisze:
i jaki rząd kwot wyszedł z ustaleń jeżeli można wiedzieć? ;)
Mysle ze to do kolegi pytanie ktory to bedzie robic... tak lepiej ;-)

Ja juz moja cene znam...
Awatar użytkownika
Savo

Post autor: Savo »

Jezeli bedzie tak jak slyszalem to ten projekt stanie sie rewolucja i torem do.nasladowania dla nie jednego, zamoznego wlasciciela 2.7 biturbo :mrgreen: :mrgreen:
I nie watpie ze znany projekt hanover hardcore zeby poprawic czas na 1/4 mili tez o tym pomysli 8-)
AdrianBit

Chyba ze ktoś uważa że automat to tylko do s klasy lub bmw 7 się nadaje i lubi pomachac biegami bo jeśli ktoś ma kasę i chce automat do latania to bierze r32 turbo z dsg

choć nie ukrywam ze ta technologia z racji poprawy osiągów rozpierdala system :D
s4 b5 avant
Awatar użytkownika
16vg60
Kontakt:

Post autor: 16vg60 »

Savo pisze:Jezeli bedzie tak jak slyszalem to ten projekt stanie sie rewolucja i torem do.nasladowania dla nie jednego, zamoznego wlasciciela 2.7 biturbo :mrgreen: :mrgreen:
I nie watpie ze znany projekt hanover hardcore zeby poprawic czas na 1/4 mili tez o tym pomysli 8-)
Watpie zeby hanover zamontowal taka rzezbe do limo,tamto auto nie dosc ze okrutnie podaje to jest tak samo dopracowane i wizualnie wyglada jak "seria "
RS4 B5 ,Brake rs6 C7,Wagner..
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
DobrzanskiS4B5

Post autor: DobrzanskiS4B5 »

16vg60 pisze:
Savo pisze:Jezeli bedzie tak jak slyszalem to ten projekt stanie sie rewolucja i torem do.nasladowania dla nie jednego, zamoznego wlasciciela 2.7 biturbo :mrgreen: :mrgreen:
Watpie zeby hanover zamontowal taka rzezbe do limo,tamto auto nie dosc ze okrutnie podaje to jest tak samo dopracowane i wizualnie wyglada jak "seria "
Hannowerowi już dawno zaprojektowali skrzynie sekwencyjna w "ORI" dzwonie
Gdzieś na insta widziałem projekt,więc też nie bedzie machał biegami tylko strzelał ciśnieniem z łopatek :lol: :lol:

[ Dodano: 2018-08-09, 06:51 ]
No i co do tego automatu :mrgreen: to zabijanie pięknej duszy S4 B5 które wychodziły w manualu dla poprawy czasów i cyferek modnych dziś :lol: Na zawody rozumiem,ale do furki na ulice już mniej...
Moje S4 - manual forever !!! :mrgreen:
[ D O B R Z A Ń S K I ]
ODPOWIEDZ