Czekam .. majster dziala diala... czekam kiedy napisze sms "zadzwon" to znak ze cos sie dzieje ciekawego... jest jeszcze 20 dni to wyznaczonego terminu... ale chyba wczesniej sie uda 😁
Papol pisze:Ciekawe kto to ogarnia od a do z ? Nie powiem ze nie... kwestia dogadania z kims kto to ogarnie
Jezeli chodzi o elektronikę jedyną osobą ktora to ogarnia od A do Z to Lukasz Lamik , jezeli chodzi o mechanikę jedyna osoba ktora to ogarnia od A do Z to Ja, nie jest to łatwa modyfikacja i napewno nie bedzie tania, ale napewno warto to zrobić bo auto jedzie w stosunku do manuala tak jak by miało 200-250koni więcej i tu niema czegos takiego że ci bieg nie wejdzie albo że zrobisz miss shift... Narazie wszystko jest w fazie testów i sytuacja rozwija się z tygodnia na tydzień, ale napewno technologia z mojego S4 bedzie na sprzedaż bo ja pracuje już nad nowym projektem , także s4 będę jeździł prawdopdobnie tylko do konca 2019 i to tego czasu myślę ze już wszystkie warianty mocowe itd jeżeli chodzi o ta skrzynie będą przetestowane dla potomnych
Papol pisze:Ciekawe kto to ogarnia od a do z ? Nie powiem ze nie... kwestia dogadania z kims kto to ogarnie
Jezeli chodzi o elektronikę jedyną osobą ktora to ogarnia od A do Z to Lukasz Lamik , jezeli chodzi o mechanikę jedyna osoba ktora to ogarnia od A do Z to Ja, nie jest to łatwa modyfikacja i napewno nie bedzie tania, ale napewno warto to zrobić bo auto jedzie w stosunku do manuala tak jak by miało 200-250koni więcej i tu niema czegos takiego że ci bieg nie wejdzie albo że zrobisz miss shift... Narazie wszystko jest w fazie testów i sytuacja rozwija się z tygodnia na tydzień, ale napewno technologia z mojego S4 bedzie na sprzedaż bo ja pracuje już nad nowym projektem , także s4 będę jeździł prawdopdobnie tylko do konca 2019 i to tego czasu myślę ze już
wszystkie warianty mocowe itd jeżeli chodzi o ta skrzynie będą przetestowane dla potomnych
Jesli cena mnie nie przerazi... a chyba na ta chwile juz nic mnie nie przerazi to chetnie dam wam to auto na przerobienie na taka skrzynie
Po wstepnych ustaleniach .... wszyztko idzie w dobrym kieerunku
Jezeli bedzie tak jak slyszalem to ten projekt stanie sie rewolucja i torem do.nasladowania dla nie jednego, zamoznego wlasciciela 2.7 biturbo
I nie watpie ze znany projekt hanover hardcore zeby poprawic czas na 1/4 mili tez o tym pomysli
Chyba ze ktoś uważa że automat to tylko do s klasy lub bmw 7 się nadaje i lubi pomachac biegami bo jeśli ktoś ma kasę i chce automat do latania to bierze r32 turbo z dsg
choć nie ukrywam ze ta technologia z racji poprawy osiągów rozpierdala system :D
Savo pisze:Jezeli bedzie tak jak slyszalem to ten projekt stanie sie rewolucja i torem do.nasladowania dla nie jednego, zamoznego wlasciciela 2.7 biturbo
I nie watpie ze znany projekt hanover hardcore zeby poprawic czas na 1/4 mili tez o tym pomysli
Watpie zeby hanover zamontowal taka rzezbe do limo,tamto auto nie dosc ze okrutnie podaje to jest tak samo dopracowane i wizualnie wyglada jak "seria "
Savo pisze:Jezeli bedzie tak jak slyszalem to ten projekt stanie sie rewolucja i torem do.nasladowania dla nie jednego, zamoznego wlasciciela 2.7 biturbo
Watpie zeby hanover zamontowal taka rzezbe do limo,tamto auto nie dosc ze okrutnie podaje to jest tak samo dopracowane i wizualnie wyglada jak "seria "
Hannowerowi już dawno zaprojektowali skrzynie sekwencyjna w "ORI" dzwonie
Gdzieś na insta widziałem projekt,więc też nie bedzie machał biegami tylko strzelał ciśnieniem z łopatek
[ Dodano: 2018-08-09, 06:51 ]
No i co do tego automatu to zabijanie pięknej duszy S4 B5 które wychodziły w manualu dla poprawy czasów i cyferek modnych dziś Na zawody rozumiem,ale do furki na ulice już mniej...
Moje S4 - manual forever !!!