Jakie hamulce do a6 c5 2.7 na 17"
Jakie hamulce do a6 c5 2.7 na 17"
Siema. Chciałbym zmodernizować hamulce przód i tył w a6 na takich felgach:
https://imged.pl/audi-a6-c5-a4-b6-passa ... 26006.html
I mam kilka pytań, bo kompletnie nie wiem czego szukać
1. Czy opłaca się robić tą modernizację na takich felgach, czy efekt będzie dużo lepszy niż na ori
2. Jeżeli się opłaca to co mogę tam pomieścić - jakie tarcze i zaciski na przód i tył
3. Jeżeli się nie opłaca, to co mógłbym tam wrzucić p&p jeżeli dam 18"
Dzięki za podpowiedź
https://imged.pl/audi-a6-c5-a4-b6-passa ... 26006.html
I mam kilka pytań, bo kompletnie nie wiem czego szukać
1. Czy opłaca się robić tą modernizację na takich felgach, czy efekt będzie dużo lepszy niż na ori
2. Jeżeli się opłaca to co mogę tam pomieścić - jakie tarcze i zaciski na przód i tył
3. Jeżeli się nie opłaca, to co mógłbym tam wrzucić p&p jeżeli dam 18"
Dzięki za podpowiedź
Chciałbym się zamknąć do 5k zł jeżeli jest taka opcja.
Na 17 jeździ mi się bardzo dobrze i nie chciałbym ich zmieniać póki co. Nie wiem tylko jak duża różnica będzie w stosunku do oryginału jeżeli dam przód 330 + brembo zr17 i coś na tył do kompletu, tylko co ? s4 b6 ? to chyba powinno pójść p&p, ale potrzebuję potwierdzenia :)
Na 17 jeździ mi się bardzo dobrze i nie chciałbym ich zmieniać póki co. Nie wiem tylko jak duża różnica będzie w stosunku do oryginału jeżeli dam przód 330 + brembo zr17 i coś na tył do kompletu, tylko co ? s4 b6 ? to chyba powinno pójść p&p, ale potrzebuję potwierdzenia :)
jest duża różnica między ori hamulcami a brembo 6 tłok owym z porsche, głównie mam na myśli to, że po 3 hamowaniach na brembo wciąż masz hamulce sprawne , nie puchna tak jak oryginalne gowno które po dwóch hamowaniach nie istnieją
jak dorzucić tyl z coś koło 300 mm+ to już będzie przyzwoicie

jak dorzucić tyl z coś koło 300 mm+ to już będzie przyzwoicie
s4 b5 avant
No to będziemy próbowali upchnąć. Dzięki
Jak ktoś ma takie 18zr na felgach 17" to prosiłbym o ET felgi.
A powiedzcie mi jeszcze co z tymi blachami z tyłu tarczy ? Trzeba to zmieniać ? Jak trzeba to czy będą p&p z tego sprzętu z którego będę montował tarcze ?
Aha no i jakie przewody kupić ? Jakaś konkretna firma ?
Jak ktoś ma takie 18zr na felgach 17" to prosiłbym o ET felgi.
A powiedzcie mi jeszcze co z tymi blachami z tyłu tarczy ? Trzeba to zmieniać ? Jak trzeba to czy będą p&p z tego sprzętu z którego będę montował tarcze ?
Aha no i jakie przewody kupić ? Jakaś konkretna firma ?