rs4 b5 sedana nie kupisz bo takich nie ma. Jednynie S4 B5 wychodziło w sedanie.HAIDI78 pisze:Po wakacjach chciałbym kupić Rs6 c5(tylko Plus) lub Rs4 b5(mile widziany sedan) więc zaczynam się już rozglądać.
Zaciekawił mnie ten egzemplarz,ale nie wiem czemu on tam tak długo zalega na tym komisie?
Może ktoś posiada informację na jego temat?
Mile widziane jakieś propozycje.
Budżet,myślę około 100-120tyś zł.
ZAKUP KONTROLOWANY S/RS info?
Re: Zakup Rs6 C5 lub Rs4 b5
Re: Zakup Rs6 C5 lub Rs4 b5
Wiem,dlatego jestem świadom tego,że będzie to "niebieski ulep",ale jedyny w swoim rodzaju.emay pisze:rs4 b5 sedana nie kupisz bo takich nie ma. Jednynie S4 B5 wychodziło w sedanie.HAIDI78 pisze:Po wakacjach chciałbym kupić Rs6 c5(tylko Plus) lub Rs4 b5(mile widziany sedan) więc zaczynam się już rozglądać.
Zaciekawił mnie ten egzemplarz,ale nie wiem czemu on tam tak długo zalega na tym komisie?
Może ktoś posiada informację na jego temat?
Mile widziane jakieś propozycje.
Budżet,myślę około 100-120tyś zł.
I wiem gdzie mogę kupić bazę pod niego

Kilka razy było wystawiane, stoi od ponad miesiąca. Ktoś oglądał? http://allegro.pl/show_item.php?item=73 ... f8551b64be
I ostatnio to wjechało: https://www.otomoto.pl/oferta/audi-s4-z ... AhMqS.html
Czy watro się pchać w tak pomodzoną esse ? Czy silnik wytrzyma jazdę z taką mocą na dłuższą metę ?
Mam zamiar używać auta jako Daily
I ostatnio to wjechało: https://www.otomoto.pl/oferta/audi-s4-z ... AhMqS.html
Czy watro się pchać w tak pomodzoną esse ? Czy silnik wytrzyma jazdę z taką mocą na dłuższą metę ?
Mam zamiar używać auta jako Daily
-
-
http://allegro.pl/audi-rs6-c5-jedyny-ta ... 81663.html
- skrzynia do roboty
- rozrząd do wymiany
- lakierowany cały przód
- wnętrze do odświeżenia
Do ideału daleko, cena nie adekwatna do stanu, właściciel nie świadomy.
- skrzynia do roboty
- rozrząd do wymiany
- lakierowany cały przód
- wnętrze do odświeżenia
Do ideału daleko, cena nie adekwatna do stanu, właściciel nie świadomy.
-
"JESLI NA MIEJSCU OKAZE SIE,ZE JEST INACZEJ,ZWRACAM KOSZTY PONIESIONE PRZEZ KUPUJACEGO"
Faktycznie zwrócił Ci kasę za dojazd?!
Bajera od A do Z i nic innego.
..."Uzytkowane przez pasjonata marki."
Faktycznie zwrócił Ci kasę za dojazd?!

Nieświadoma to może być 70 letnia Pani Euzebia poruszająca się z jej punktu widzenia jakimś czerwonym samochodem.pioootr pisze:właściciel nie świadomy
Bajera od A do Z i nic innego.
..."Uzytkowane przez pasjonata marki."
Ten wpis pojawił się po mojej wizycie...WojtasTaba pisze:Faktycznie zwrócił Ci kasę za dojazd?!
Przed moją wizytą auto kosztowało 57 tyś. Ja pomierzyłem je miernikiem lakieru (lakierowana maska, dwa przednie błotniki oraz tylny lewy), ja byłem z właścicielem w ASO (rozrząd wymieniony ostatni raz przy 65 tyś - teraz jest 178 tys), i to ja podłączałem komputer (w silniku błąd recyrkulacji spalin, w skrzyni błąd konwertera - podczas ruszania auto robi delikatnego zajączka, po rozgrzaniu skrzyni raz pomyliła biegi). Silnik spocony, trochę niemrawy (może to przez skrzynię, może jeszcze jakieś problemy).
Zazwyczaj nie dzielę się z właścicielami moimi uwagami, jeśli auto po oględzinach przestaje mnie interesować. Ten pan uznał chyba brak moich uwag to same zalety... Wyszło na to, że zrobiłem mu niedźwiedzią przysługę, a on naprawdę jest nieświadomy i podniósł cenę.
Autem można by się zainteresować przy cenie około 35-40 tyś zł. Trzeba wyjąć silnik i skrzynię. Może się okazać, że jeszcze 15 zł trzeba dołożyć.
Zaznaczam, że to są moje subiektywne odczucia, mogę się mylić, nikogo nie chcę obrazić, ani nikomu zaszkodzić.
Niestety wychodzi na to, że cudów nie ma. Ceny idealnych RS6 C5 za granicą nie biorą się z sufitu. Trzeba przestać się łudzić, że 16 letnie, mocne i bardzo drogie w eksploatacji auto można kupić u nas w idealnym stanie za lekko powyżej 50tyś zł... Jeśli na ogłoszeniach były by takie sztuki to zachód przyjeżdżałby do nas na zakupy.pioootr pisze:Zaznaczam, że to są moje subiektywne odczucia, mogę się mylić, nikogo nie chcę obrazić, ani nikomu zaszkodzić.
Oczywiście są w Polsce idealne egzemplarze, ale one raczej śpią pod kocykiem i nie prędko wypłyną na rynek w celu sprzedaży.
Akcja z wzrostem ceny omawianego egzemplarza bardzo mnie rozbawiła... ale kto wie, może to zadziała i znajdzie się ktoś kto będzie chciał zapłacić konkretne pieniądze za "idealny" egzemplarz.