ZAKUP KONTROLOWANY S/RS info?
ZAKUP KONTROLOWANY S/RS info?
pokaz mi te allroady 2.7 manual za 16 tys
Ostatnio zmieniony 2017-06-19, 19:33 przez Wojt3q, łącznie zmieniany 3 razy.
Poszukuję S4 B5 w mojej okolicy pojawiła się ta sztuka https://www.olx.pl/oferta/mocne-audi-s4-2-7-biturbo-400-km-CID5-IDix1pr.html#8b24897bd7
Cena wydaję się dobra, lecz to rok 97, sprzedawca handlarz, nie zna dokładnego opisu modyfikacji. Są jakieś rachunki na naprawy. Rok 97 czy w tym roku szły już S4?
jak myślicie warto brać takie auto od handlarza? wydaję mi się że była ostatnio na sprzedaż.
Cena wydaję się dobra, lecz to rok 97, sprzedawca handlarz, nie zna dokładnego opisu modyfikacji. Są jakieś rachunki na naprawy. Rok 97 czy w tym roku szły już S4?
jak myślicie warto brać takie auto od handlarza? wydaję mi się że była ostatnio na sprzedaż.
Tak, S4 szło od 97`. Ta którą pokazałeś to pierwszy wypust. Chciałbym zwrócić Twoją uwagę na parę innych kwestii.
Czego oczekujesz od tego samochodu który wstawiłeś? Za tę cenę nie spodziewaj się niczego dobrego. Na bank do wsadzenia na dzień dobry jest wór pieniędzy. W aukcji 0 tematu o przeszłości auta, jakichkolwiek wymianach poza zawieszeniem. A co z turbo, sprzęgłem rozrządem? Według mnie auto nie warte zainteresowania. Chcesz kupić Ese? Dołóż do kwoty z tej aukcji 10 tysięcy i kup auto a nie kota w worku.. :)
Czego oczekujesz od tego samochodu który wstawiłeś? Za tę cenę nie spodziewaj się niczego dobrego. Na bank do wsadzenia na dzień dobry jest wór pieniędzy. W aukcji 0 tematu o przeszłości auta, jakichkolwiek wymianach poza zawieszeniem. A co z turbo, sprzęgłem rozrządem? Według mnie auto nie warte zainteresowania. Chcesz kupić Ese? Dołóż do kwoty z tej aukcji 10 tysięcy i kup auto a nie kota w worku.. :)
Tak wiem, że za tą kasę nie można się spodziewać igły. Coś tam pisze o rozrządzie zmienianym 10tys temu, ale to tylko jedna z ważnych rzeczy w tym aucie. Sprzedawca mówił też o regeneracji skrzyni i uszczelnieniu silnika, niby są na to jakieś faktury. Mimo wszystko, jak dam rade to podskoczę jutro zobaczyć auto. Daleko nie mam, gdybym miał 300km to nie ryzykowałbym ;)
PS. nie sadze że auto ma 400KM
właściciel tego nie wie. mówił tylko że auto nieźle jedzie. Pewnie ciężko będzie mi zweryfikować moc auta jak wcześniej 2,7 nie jeździłem 
PS. nie sadze że auto ma 400KM

Dziadostwem daje mi z tego ,,s4" o ile w oryginale wyszło jako s4...Jeżeli już się chcesz fatygować to zaproś kogoś kumatego z programem typu vcds lub vag a mimo tego możesz się w niezły bajzel upchać. Uwierz że celowanie w auto o najniższej cenie bazowej nie oznacza najniższego kosztu sprawnego auta. Temat przerabiany setki jeżeli nie tysiące razy
-
luk448 pisze:j3drek, jakim wgl przedzialem budzetowym dysponujesz co chcesz kupuc?
Jak szukasz porządnej eski i mocnej jest taka .na forum pamiętają taką Audi S4 By Mirek 610hp na gtrs
nie jest wystawiona nie ma presji cena ok 26 tys .pw
UP Mirek zawiesił sprzedaż s4b5

Ostatnio zmieniony 2016-11-07, 21:21 przez ZbychuBt, łącznie zmieniany 1 raz.