Tak sie składa że to moje auto i nie jest po żadnej powodzi. auto miało isc na żyletki bo nie mogłem sobie poradzic z uruchomieniem. wystawiłem środek na sprzedaż i poszedł. W aucie okazał sie uszkodzony sterownik silnika (przez uwalony regulator napiecia w alternatorze a nie przez powódź). Po odpaleniu miałem wstawić krzesło ogrodowe ?tasior87 pisze:Też mi się tak wydaje. Ta komora silnika też taka obłocona.Marcin85 pisze:auto zalane po powodzi
ZAKUP KONTROLOWANY S/RS info?
Re: s4
No to sorry memory.Pszendza pisze:Tak sie składa że to moje auto i nie jest po żadnej powodzi. auto miało isc na żyletki bo nie mogłem sobie poradzic z uruchomieniem. wystawiłem środek na sprzedaż i poszedł. W aucie okazał sie uszkodzony sterownik silnika (przez uwalony regulator napiecia w alternatorze a nie przez powódź). Po odpaleniu miałem wstawić krzesło ogrodowe ?tasior87 pisze:Też mi się tak wydaje. Ta komora silnika też taka obłocona.Marcin85 pisze:auto zalane po powodzi
CZYSTA FURA JEŹDZI SZYBCIEJ!!!
TRAKTUJ LEWY JAK KIBEL. MUSISZ? WCHODZISZ, ROBISZ, WRACASZ.
TRAKTUJ LEWY JAK KIBEL. MUSISZ? WCHODZISZ, ROBISZ, WRACASZ.
Największa bolączka tego modelu to właściciele, serio znalesć sztuke w której choćby serwisy olejowe były robione odpowiednio jest ciężko. Przy kupnie zalecam sprawdzić czy haldex działa, silnik sam w sobie jest pancerny, problemem są pękające kolektory wydechowe i gorące strony turbin, ale to wina już seryjnie dość wysokiego egt, pogarsza sprawę lanie benzyny 95 co często jest normą. Wada lakiernicza pojawiające się purchle przy rynienkach na dachu. A tak auto fajne wygodne i zazwyczaj na wypasie jak to bywa w SRRyb pisze:https://www.otomoto.pl/oferta/audi-s3-8 ... daab841e80
ktoś zna? Ewentualnie posiadaczy prosiłbym o info na co zwrócić uwagę przy oglądaniu (napędy/silnik ) jakieś bolączki modelu itp
s4
Panie nie czaruj,doskonale pamietam jak wygladala skora na fotelach,cala w liszajach twarda jak po zalaniu,reszta elementow tez jak po powodzi,grzyb na suficie wychodzi,komora silnika i nawet na naklejkach widac jak cos rosnie,czemu elektronika popalona,komp egt itp?
Marcin
Sąsiad szuka, ale ja będę z nim jeździć oglądać ten bolid stąd pytanie ode mnie16vg60 pisze:Szukasz dla siebie s3?
Dziękuję za podpowiedź. Napewno będziemy wszystko sprawdzać, ale najbardziej właśnie chciałbym sprawdzić haldexPabler pisze: Największa bolączka tego modelu to właściciele, serio znalesć sztuke w której choćby serwisy olejowe były robione odpowiednio jest ciężko. Przy kupnie zalecam sprawdzić czy haldex działa, silnik sam w sobie jest pancerny, problemem są pękające kolektory wydechowe i gorące strony turbin, ale to wina już seryjnie dość wysokiego egt, pogarsza sprawę lanie benzyny 95 co często jest normą. Wada lakiernicza pojawiające się purchle przy rynienkach na dachu. A tak auto fajne wygodne i zazwyczaj na wypasie jak to bywa w S
Sprawdzanie szczelności układu podciśnienia (PW)
przyjedż do mnie obejżyj auto, sprawdż dywam czy ma pleśń, zobacz jakikolwiek sterownik przekaźnik czy ma korozje i wtedy sie wypowiadaj !!!!Marcin85 pisze:Panie nie czaruj,doskonale pamietam jak wygladala skora na fotelach,cala w liszajach twarda jak po zalaniu,reszta elementow tez jak po powodzi,grzyb na suficie wychodzi,komora silnika i nawet na naklejkach widac jak cos rosnie,czemu elektronika popalona,komp egt itp?
sterownik uszkodzony przez regulator napiecia w alternatorze.
pamietasz jak wyglądała skóra bo widziałes ją na zdjęciach ale nie kupiłeś bo było drogo?
Plamka na suficie oznacza ze dosyłałem ci zdjęcia czyli ty mi dawałes za nią 7 tyś jak nie odpalała i 10 tyś teraz kiedy jeździ. Auto jest słabe ale kupił bys je tyle że za drogo.
boli cie dupa ze zarobie na tym aucie?? Nie podoba sie auto nie kupuj ale nie wprowadzaj potecjalnego kupującego w błąd !! Cena jest uczciwa wieć w czym problem??
A to jest efekt kliku głupich postów kogoś kto auta nie widział
https://zapodaj.net/2f98d2ec703fe.jpg.html
Tak pytam bo zony s3 bede za.ok miesiac oglaszalRRyb pisze:Sąsiad szuka, ale ja będę z nim jeździć oglądać ten bolid stąd pytanie ode mnie16vg60 pisze:Szukasz dla siebie s3?
x
Wystawialem ja.jakis czas temu bo.bylo auto.do kupienia ale ,ze sie sprzedalo to odpuscilem ,teraz tak czy inaczej bedzie juz na.sprzedaz
Lakierniczi drzwi od dolu do polakierowania,błotnik tyl i zderzaki przod i tyl bo jakies odpryski rysy ,jak.to.zrobie to.bedzie ogloszenie
Buda bez dzwonów wiekszych ,prosta,w wiekszosci cala lakierowana igla to nie jest ale i cena jak nie.za igle :)
Mechanicznie za to ogarnieta
Przez osttani rok
Kpl.rozrzad z pompa wody +pk i rolka
Nowy zestaw sprZęgła na.sztywnym kole valeo
Nowa ori pompa paliwa vdo
Nowa dv
Nowe swiece rs4
Nowa ori przeplywka
Wszystkie oleje.i filtry ,silnik,skrzynia,dyfer ,haldex
Do tego tuleje ,końcówki z LM
U gregora w wakacje tip,dp3" i reszta do konca rm motors 2.75",ic centralny i strojenie 260/380
Instslacja.lpg, (baracudy,/twin gold)
Przedlift 2000r granatowa/fiolet,srodek niebiesko czarny
Jak nic nie znajdziecie a byście byli zainteresowani pisać ;)
RS4 B5 ,Brake rs6 C7,Wagner..
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
Dzięki za info, będę miał na uwadze. Ale sąsiad ma zakaz szukania przedlifta ode mnie16vg60 pisze:Tak pytam bo zony s3 bede za.ok miesiac oglaszalRRyb pisze:Sąsiad szuka, ale ja będę z nim jeździć oglądać ten bolid stąd pytanie ode mnie16vg60 pisze:Szukasz dla siebie s3?
x
Wystawialem ja.jakis czas temu bo.bylo auto.do kupienia ale ,ze sie sprzedalo to odpuscilem ,teraz tak czy inaczej bedzie juz na.sprzedaz
Lakierniczi drzwi od dolu do polakierowania,błotnik tyl i zderzaki przod i tyl bo jakies odpryski rysy ,jak.to.zrobie to.bedzie ogloszenie
Buda bez dzwonów wiekszych ,prosta,w wiekszosci cala lakierowana igla to nie jest ale i cena jak nie.za igle :)
Mechanicznie za to ogarnieta
Przez osttani rok
Kpl.rozrzad z pompa wody +pk i rolka
Nowy zestaw sprZęgła na.sztywnym kole valeo
Nowa ori pompa paliwa vdo
Nowa dv
Nowe swiece rs4
Nowa ori przeplywka
Wszystkie oleje.i filtry ,silnik,skrzynia,dyfer ,haldex
Do tego tuleje ,końcówki z LM
U gregora w wakacje tip,dp3" i reszta do konca rm motors 2.75",ic centralny i strojenie 260/380
Instslacja.lpg, (baracudy,/twin gold)
Przedlift 2000r granatowa/fiolet,srodek niebiesko czarny
Jak nic nie znajdziecie a byście byli zainteresowani pisać ;)

Sprawdzanie szczelności układu podciśnienia (PW)
Wyluzuj kolego i sie nie spinaj,bylem zainteresowany jak potrzebowalem caly przod do swojej,do jazdy i tak bym tego nie wziął,ma typowe oznaki jak po powodzi,a skóra sam widziales jak wygladala jak po typowym zalaniu nie mam mozliwoscie zeby sie cos takiego stalo przy niewlasciwym użytkowaniu czy nawet po tym jak zostawisz szybe otwarta i napada do srodka,siedze troch w temacie skóra także doskonale wiem co ma wplyw na takie zniszczenie.
Marcin
Siedzisz w temacie i kazałeś mi szukać modułu komfortu pod dywanem. Auto nie jest po powodzi. Jeszcze 2 dni temu jak dostałeś szczegółowe zdjęcia mankamentów napisałes że zadzwonisz za dwa tygodnie a teraz sie okazuje że to złom. To ty wyluzuj i nie pisz bzdur o aucie po powodzi. Każdy kto ma olej w głowie wie że auto jest tyle warte. Pozdrawiam.Marcin85 pisze:Wyluzuj kolego i sie nie spinaj,bylem zainteresowany jak potrzebowalem caly przod do swojej,do jazdy i tak bym tego nie wziął,ma typowe oznaki jak po powodzi,a skóra sam widziales jak wygladala jak po typowym zalaniu nie mam mozliwoscie zeby sie cos takiego stalo przy niewlasciwym użytkowaniu czy nawet po tym jak zostawisz szybe otwarta i napada do srodka,siedze troch w temacie skóra także doskonale wiem co ma wplyw na takie zniszczenie.
W zeszłym roku na 99% ten gościu(ok.25l) sprzedawał S4 b5. Mówił że chce coś słabszego.Było tam trochę rzeczy do ogarnięcia. Możliwe że kupuje i jeździ aż trzeba coś zrobić i wtedy sprzedaje,RRyb pisze:https://www.otomoto.pl/oferta/audi-s3-8 ... daab841e80
ktoś zna? Ewentualnie posiadaczy prosiłbym o info na co zwrócić uwagę przy oglądaniu (napędy/silnik ) jakieś bolączki modelu itp
uwielbiam te forumowe dywagacje :D o powodziach zgniotkach, zaciekach "dogórynogami" i innych, kazdy ekspert po zdjeciach otomoto :D a pojechac szkoda pisiont złotych.. jezeli ktos nie widzial auta osobiscie to lepiej zeby nie pisal bzdur i porad macieja wrozbity bo tylko zniecheca a woz wcale nie musi byc tragiczny, zreszta przewaznie cena weryfikuje stan
tradycja.... tak z ciekawosći spojrzałem na oto moto od ilu chodza od 16 do 35 tys zl, a tu kołek za 18 tys zl i ktos wymaga cudów, chcesz cos lepszego szukaja w okoluc 30 tys zł, kazdego auta to sie tyczy, w ogole jak mozna s3 w tej cenie otwierac ogłoszenie ? od 16 do 35, polowa przy 25 tys zl i od tej ceny w gore ogladasz...
cebula moim krajem
cebula moim krajem