jak masz poglebione uszy zacisku o 3 mm to juz masz gotowe na zwrotnice s4 b5
Panowie a duza jest roznica pomiedzy zr/zl 17 a 18 tzn czy naprawde 345 tarcza duzo lepiej hamuje wzgledem 330, bo mam 17 ale czuje juz lekki niedosyt ;D
skalarx, Twoje zaciski mialy planowane uszy i pasowalu P&P.Nie wiem jakie Ty tam chcesz podkladki kupowac. AdrianBit, zawsze bedzie roznica.Najpierw w stosunku seria--->17ZR,potem 17ZR--->18ZR.Zawsze bedziesz czul ze jest lepiej.Mozes jeszcze kupic jakis porzadny klocek do 17 ZR bo mowiles ze masz jakis zwykly debowy
Koledzy a możecie napisać czy do brembo zr/l 18 muszę coś przerabiać w s4b5?
Właśnie chce kupic albo zr17 albo zr18 i zastanawiam sie co wybrac? mam felgi 19 cali wzór rs4 b7 8 cali et35 i zastanawiam się czy któryś z tych zacisków bez problemu wejdzie.
Możecie pomóc ?
huberto21, przy tym.et może wejda moze nie. Zależy jak wyglada Piasta felgi. Ja mam np 18 et35 tylko jakies chinskie i wchodza na styk przy zaciski zr17
no ja mam teraz et40 w 19" 9.5j i weszły spokojnie.
Przymierzałem inny model felgi et45 i et30 i et35 i ni chu chu... brakowało 2 cm.
duży problem jest jeśli chodzi o koła do S4 z tym zaciskiem.
huberto21, jakjesteś z wawy to podjedz do mnie z kołami to przymierzymy czy będą pasowały :D a jeśli na seryjny zacisk ci wchodzą te od rs4 to na zr17 powinny spokojnie.