A czemu pytasz ?lukfk pisze:Spoks
Masz coś fajnego na myśli
Bartek jezdzi na cmentarz i do sklepu ..😊lukfk pisze:Ja tam nikogo nie zamierzam przekonywać do EMU, bo nie mam w tym żadnego interesu, oprócz S4 którym się ścigam , mam też drugie audi 520hp jako daily driver na seryjnym sterowniku i też jeździ...
Jak ktoś potrzebuje auto żeby , żeby sobie zajechać do sklepu i na cmentarz , raz na jakiś czas przeciągnie po obwodnicy i jeździ na spoty żeby postać na parkingu pod tesco to myślę że wystarczy seryjny sterownik.
Natomiast jak ktoś buduje już jakiś tam powiedzmy ekstremalny projekt w który inwestuje sporo pieniędzy żeby urwać każdą 0,1 sekundy, to nie wyobrażam sobie jazdy na ori ecu, bo to po prostu strata kasy. Na Emu mogę sobie dostrajać samochód jak mi się podoba w zależności od pogody, nawierzchni z jakim jadę przeciwnikiem, czy ze startu zatrzymanego czy z rolki itd
Tylko żeby wykorzystać możliwości emu, trzeba mieć w tym temacie jakiekolwiek pojęcie i doświadczenie .
Ja na szczęście jak zaczynałem swoją przygodę z tuningiem to trafiłem na mądrych ludzi , a nie takich którzy uważają się za mądrych bo to zasadnicza różnicaJak bym słuchał mędrców z forum i robił swoje auto według ogólnie przyjętych kanonów to byłbym teraz w czarnej dupie tak to sobie trzeba powiedzieć uczciwie
Temat, skrzyń jest z grubsza opanowany, problemem jest to żeby przenosić po 1000nm+,Kamil_D pisze:Chlopy, ch*j z komputerem, nad tą skrzynią trzeba myślećbo ta seria zbyt nieprzewidywalna