fotele masz kozak, lepszej opcji to nie mogłeś wybrać :), pasują idealnie do tego banditena :). Jak je masz zamocowane ? Pożenione są z ori stelażmi czy na sztywno? Ja w swoim b5 zrobiłem adaptery między kubłami a ori stelażąmi tak że można je przód - tył przesuwać, regulacja wysokości jedynie na otworach na uniwersalnych mocowaniach ale jest nadal za wysoko.
Ja mam 193CM wzrostu i musiały być zamontowane możliwie najniżej ,więc nie ma regulacji i są ustawione typowo tylko pod moją dupe...
Fotele wyglądają jak by były w audi od zawsze
DARO S4 Wroc pisze:Taki kubełek to też spora redukcja wagi w stosunku do seryjnego fotela
bo jak wiadomo stosunek mocy i wagi się liczy a nie same KM :)
Dokładnie tak
W miarę możliwości urywam z czego się da KG ,ale też bez przesady żeby to jeszcze wyglądało
No i z mocami ciągle do góry więc kiedyś coś to będzie jechać
tylko te kubły mają sens jeżeli mówimy o odelżaniu jeśli się mocuje je na sztywno jak Dobrzanski to zrobił , bo ja zrobiłem adapter między ori stelaż a kubeł i nie jest to dużo lżejsze od kompletnego ori stelaża.
lukfk pisze:Generalnie jak widać nie jest to takie proste złożyć 2,7 na duże moce, dobrze dobrzański że masz silną psychikę to dobrze rokuje na dalsze mody