ZAKUP KONTROLOWANY S/RS info?
- schockvvave
Te auto nawet na zdjęciach nie wygląda na nowe.AdrianBit pisze:A to nie jest ten radomski komis gdzie auta na zdjęciach i w opisie jak nowe a na miejscu wyglądają i jeżdżą jakby z Wietnamu z wojny wróciły ??
Na zdjęciach to już ta lepiej wygląda
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6936880173
CZYSTA FURA JEŹDZI SZYBCIEJ!!!
TRAKTUJ LEWY JAK KIBEL. MUSISZ? WCHODZISZ, ROBISZ, WRACASZ.
TRAKTUJ LEWY JAK KIBEL. MUSISZ? WCHODZISZ, ROBISZ, WRACASZ.
A tutaj może ktoś z Wrocławia kojarzy: http://allegro.pl/audi-s4-b5-330-km-500 ... 20514.html
I ta z Sianowa : https://www.olx.pl/oferta/audi-s4-b5-CI ... 9c057c2cf9
Druga wydaje się świetna ale bardzo długo już wisi. Może ktoś oglądał?
I ta z Sianowa : https://www.olx.pl/oferta/audi-s4-b5-CI ... 9c057c2cf9
Druga wydaje się świetna ale bardzo długo już wisi. Może ktoś oglądał?
ta druga wisi bo cena z kosmosu a dopiska bezwypadkowa nie widze
widzę natomiast 2 odcienie na prawym boku a lewego to nawet na zdjęciu niema
5 lat 11 tysięcy przebiegu ? to raczej minus jak plus - pewnie połowa przewodów do wymiany
o piastach i innych duperelach nie wspominając - może to być krzywdząca opinia bo samochodu nie "macałem" ale wiem jakie są realia
pół żartem pół serio ale poziom płynu taki raczej niski
ale to pewnie dlatego że odparował w tym garażu pod pokrowcem 
widzę natomiast 2 odcienie na prawym boku a lewego to nawet na zdjęciu niema
5 lat 11 tysięcy przebiegu ? to raczej minus jak plus - pewnie połowa przewodów do wymiany
o piastach i innych duperelach nie wspominając - może to być krzywdząca opinia bo samochodu nie "macałem" ale wiem jakie są realia
pół żartem pół serio ale poziom płynu taki raczej niski

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
emay, dzięki - zobaczę kiedy mi czas pozwoli bo jestem zarobiony 14h dziennie... BTW piękna ta Twoja eska...
bracus, właśnie się zastanawiałem bo też to widzę - 2 odcienie ale już nie raz się nabrałem, że na słabych zdjęciach to często nieprawda.. a te są koszmarne. Skoro wisi to musi być coś nie halo.
bracus, właśnie się zastanawiałem bo też to widzę - 2 odcienie ale już nie raz się nabrałem, że na słabych zdjęciach to często nieprawda.. a te są koszmarne. Skoro wisi to musi być coś nie halo.
MaDmAx, fajna fajna. Cena podejrzewam, że nie w moim budżecie ;)
[ Dodano: 2017-08-30, 13:38 ]
Panowie - zbłądziłem...
pojawił się ciekawy Golf V GTi w wersji Pirelli seryjnie z K04 na pokładzie i się nad nim zastanawiam... Wiem wiem inna bajka ale szukam czegoś ciekawego do jazdy na co dzień. Jak się ma takie GTi zrobione na 270-300 koni do 300-320 koni z S4? Może ktoś przebył tę drogę w jedną lub drugą stronę?
Wiadomo moment w S4 dużo większy i napęd na 4 koła, dźwięk. Nie szukam ścigacza miejskiego tylko przyjemnego szybszego autka w trasę i miasto i już sam nie wiem. Audi jest już trochę stare - GTi z 2008r.
Ma ktoś doświadczenia?
Panowie - zbłądziłem...

Wiadomo moment w S4 dużo większy i napęd na 4 koła, dźwięk. Nie szukam ścigacza miejskiego tylko przyjemnego szybszego autka w trasę i miasto i już sam nie wiem. Audi jest już trochę stare - GTi z 2008r.
Ma ktoś doświadczenia?
Panie stare ale jare :)Redroy pisze:MaDmAx, fajna fajna. Cena podejrzewam, że nie w moim budżecie ;)
Panowie - zbłądziłem...pojawił się ciekawy Golf V GTi w wersji Pirelli seryjnie z K04 na pokładzie i się nad nim zastanawiam... Wiem wiem inna bajka ale szukam czegoś ciekawego do jazdy na co dzień. Jak się ma takie GTi zrobione na 270-300 koni do 300-320 koni z S4? Może ktoś przebył tę drogę w jedną lub drugą stronę?
Ma ktoś doświadczenia?
Marcin
-
Redroy pisze:MaDmAx, fajna fajna. Cena podejrzewam, że nie w moim budżecie ;)
Panowie - zbłądziłem...pojawił się ciekawy Golf V GTi w wersji Pirelli seryjnie z K04 na pokładzie i się nad nim zastanawiam... Wiem wiem inna bajka ale szukam czegoś ciekawego do jazdy na co dzień. Jak się ma takie GTi zrobione na 270-300 koni do 300-320 koni z S4? Może ktoś przebył tę drogę w jedną lub drugą stronę?
Ma ktoś doświadczenia?
Też szukałem po prostu mocnej benzyny i po głowie chodziła mi s4, w pn udało się kupić i nie zamienił bym na nic nowszego, świetne auto, moment z samego dołu, 4x4, a w golfie tfsi z którym różnie bywa.