[poszukiwany] Mechanik manual skrzyń biegów S4 B6 (podlasie)
-
[poszukiwany] Mechanik manual skrzyń biegów S4 B6 (podlasie)
Witam, poszukuję dobrego mechanika od manualnej skrzyni biegów na podlasiu. Pacjent Audi S4 B6, wypada dwójka.. czasem zazgrzyta, a czasem coś dość mocno stuknie przy wkładaniu biegu. Bardzo zależy mi na czasie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
-
-
-
co do skrzyn to chcialem robic na jesieni w warszawie od firmowego auta ale po przeliczeniu bardziej mi sie oplacalo grzac kilkaset kilometrow do speca ktory ogarnal kompleksowy remont w kilka godzin za sporo mniejsze pieniadze i mial wszystkie czesci orginaly od reki . a w warszawie mialem czekac kolo tygodnia a tez oglaszali sie jako specjalisci od danego typyu skrzyni :D
nie ma co na sile szukac blisko tylko jak gdzies jest firma o dobrej opini to wysylac . bo zanim znajdziesz blisko kogos kto Ci bedIe pasowal to i skrzynie mozesz wykonczyc :D
nie ma co na sile szukac blisko tylko jak gdzies jest firma o dobrej opini to wysylac . bo zanim znajdziesz blisko kogos kto Ci bedIe pasowal to i skrzynie mozesz wykonczyc :D
Lubię to!Wojt3q pisze:co do skrzyn to chcialem robic na jesieni w warszawie od firmowego auta ale po przeliczeniu bardziej mi sie oplacalo grzac kilkaset kilometrow do speca ktory ogarnal kompleksowy remont w kilka godzin za sporo mniejsze pieniadze i mial wszystkie czesci orginaly od reki . a w warszawie mialem czekac kolo tygodnia a tez oglaszali sie jako specjalisci od danego typyu skrzyni :D
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
z bardzo podobnej przyczyny wstawilem auto do kompleksowego tuningu do firmy poza warszawa.Wojt3q pisze:co do skrzyn to chcialem robic na jesieni w warszawie od firmowego auta ale po przeliczeniu bardziej mi sie oplacalo grzac kilkaset kilometrow do speca ktory ogarnal kompleksowy remont w kilka godzin za sporo mniejsze pieniadze i mial wszystkie czesci orginaly od reki . a w warszawie mialem czekac kolo tygodnia a tez oglaszali sie jako specjalisci od danego typyu skrzyni :D