[poszukiwany] Mechanik manual skrzyń biegów S4 B6 (podlasie)

Moderatorzy: buba, Mod-Team

adamtechnik

[poszukiwany] Mechanik manual skrzyń biegów S4 B6 (podlasie)

Post autor: adamtechnik »

Witam, poszukuję dobrego mechanika od manualnej skrzyni biegów na podlasiu. Pacjent Audi S4 B6, wypada dwójka.. czasem zazgrzyta, a czasem coś dość mocno stuknie przy wkładaniu biegu. Bardzo zależy mi na czasie.

Pozdrawiam
cinek_S6

Post autor: cinek_S6 »

Spróbuj w F1 Service na ul. Elewatorskiej ;-) może pomogą :?:
Cinek S6
adamtechnik

dzwonilem, lecz nic konkretnego sie nie dowiedzialem, mam dzwonic za 2 tyg
bracus
Post autor: bracus »

jak Ci zależy na czasie to skoro i tak trzeba skrzynie zdjąć to drzyj i wyślij gdzieś gdzie będzie pewność że zrobią raz a dobrze
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
adamtechnik

pytanie gdzie mi zrobią dobrze? (hehe)
bracus

Leja na podkarpaciu

http://www.leja-serwis.pl/
grzesiek1985

Post autor: grzesiek1985 »

bracus pisze:Leja na podkarpaciu

http://www.leja-serwis.pl/
Moja skrzynia była u niego robiona z s4 b5 i jak narazie jestem zadowolony
luk448

Post autor: luk448 »

grzesiek1985, a robies DSY?Co padlo i ile $$
grzesiek1985

Post autor: grzesiek1985 »

luk448 pisze:grzesiek1985, a robies DSY?Co padlo i ile $$
Z tego co pamiętam to DSY Wyła na 3 biegu a na wstecznym strasznie coś strzelalo jak by się tryby nie zazebialy
RotS4
Kontakt:

Post autor: RotS4 »

podlaczam sie do tematu, czy w warszawie ktos ogarnia skrzynie 01E w rozsadnych pieniadzach?
Awatar użytkownika
Wojt3q

Post autor: Wojt3q »

co do skrzyn to chcialem robic na jesieni w warszawie od firmowego auta ale po przeliczeniu bardziej mi sie oplacalo grzac kilkaset kilometrow do speca ktory ogarnal kompleksowy remont w kilka godzin za sporo mniejsze pieniadze i mial wszystkie czesci orginaly od reki . a w warszawie mialem czekac kolo tygodnia a tez oglaszali sie jako specjalisci od danego typyu skrzyni :D
nie ma co na sile szukac blisko tylko jak gdzies jest firma o dobrej opini to wysylac . bo zanim znajdziesz blisko kogos kto Ci bedIe pasowal to i skrzynie mozesz wykonczyc :D
bracus

Wojt3q pisze:co do skrzyn to chcialem robic na jesieni w warszawie od firmowego auta ale po przeliczeniu bardziej mi sie oplacalo grzac kilkaset kilometrow do speca ktory ogarnal kompleksowy remont w kilka godzin za sporo mniejsze pieniadze i mial wszystkie czesci orginaly od reki . a w warszawie mialem czekac kolo tygodnia a tez oglaszali sie jako specjalisci od danego typyu skrzyni :D
nie ma co na sile szukac blisko tylko jak gdzies jest firma o dobrej opini to wysylac . bo zanim znajdziesz blisko kogos kto Ci bedIe pasowal to i skrzynie mozesz wykonczyc :D
Lubię to!
RotS4
Kontakt:

Post autor: RotS4 »

Wojt3q pisze:co do skrzyn to chcialem robic na jesieni w warszawie od firmowego auta ale po przeliczeniu bardziej mi sie oplacalo grzac kilkaset kilometrow do speca ktory ogarnal kompleksowy remont w kilka godzin za sporo mniejsze pieniadze i mial wszystkie czesci orginaly od reki . a w warszawie mialem czekac kolo tygodnia a tez oglaszali sie jako specjalisci od danego typyu skrzyni :D
z bardzo podobnej przyczyny wstawilem auto do kompleksowego tuningu do firmy poza warszawa.
ODPOWIEDZ