rozwiń temat, miałeś gładkie czy wiercone? wymienili na gwarancji? gdzie kupione,nie podjebki? przed włożeniem boschów nie robiłeś czegoś np. z zaciskami?Jachyr pisze:Pany zapamietajcie raz na zawsze Zimmerman to przetopione puszki i widelce!! Tarcze tragedia i nie slyszalem ani jednej dobrej opini o nich, a sam przerobilem 3 komplety... Po wymianie na Bosch byl spokoj.
Zaciski hamulcowe : Duże, Większe i Największe
-
Hehe ja podzielam zdanie Jachyra, ale zamowilem OZ znowu, z pewnego zrodla.. SID <3
Naczytalem sie, rozmawialem z wieloma ludzmi, z kilkoma dystrybutorami i hurtownikami i kazdy k... zadowolony z OZ.. mam nadzieje ze tym razem nie zostana wpierdolone w 15kkm, tak ze wiecej klocka zostalo niz tarczy..
Naczytalem sie, rozmawialem z wieloma ludzmi, z kilkoma dystrybutorami i hurtownikami i kazdy k... zadowolony z OZ.. mam nadzieje ze tym razem nie zostana wpierdolone w 15kkm, tak ze wiecej klocka zostalo niz tarczy..
Tak jak wspomniałem. Na początku miałem wiercone o Sid-a po ok 10kkm i 2 mocniejszych hamowaniach zrobiły się ósemki. Zmieniłem to na następne nawiercane z pewnego źródła, zawsze tam kupuje części i po 3kkm pogięte, oddałem na reklamację uznali i wziąłem gładkie bo pytałem tu i tak chłopaki polecili więc ok. Nie wytrzymały 10kkm... Wkurwiłem się strasznie oddałem to gówno dostałem $ i zamówiłem Boscha. Był spokój do sprzedania auta. Tak jak buba pisze może z 10 lat temu było ok teraz tragedia.przemek530d pisze:rozwiń temat, miałeś gładkie czy wiercone? wymienili na gwarancji? gdzie kupione,nie podjebki? przed włożeniem boschów nie robiłeś czegoś np. z zaciskami?Jachyr pisze:Pany zapamietajcie raz na zawsze Zimmerman to przetopione puszki i widelce!! Tarcze tragedia i nie slyszalem ani jednej dobrej opini o nich, a sam przerobilem 3 komplety... Po wymianie na Bosch byl spokoj.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Z tym ulozeniem to chyba wyjatkowo wazne w OZ.. ktos tam mi pisal o procedurze.. iles tam hamowan z 50kmh do 20... potem iles z 70 do 20.... potem 200km pizdowatej jazdy i ma byc niby GIT... przekonam sie za 2-3 tygodnie... moje OZ wygladaja jak psu z gardla obecnie :) a klocek ferodo ds2500 syfi tak ze sie plakac chce.. nastepny wezme hawka..
-
- pawelosinski83
Ja miałem w srebrnej S4 B5 rotingery wiercone i nacinane (wzór T5) pod 6-tłokiem - nic się nie działo, teraz trzeba by zapytac grzopiego...
Do B6 kupiłem właśnie rotingery nawiercane (wzór T3) - chcę sprawdizć na własnej skórze, czy hamują ciszej
do tego klocki DS Performance - zobaczymy co z tego wyjdzie
Póki co jeszcze nie dotarły do mnie 
Do B6 kupiłem właśnie rotingery nawiercane (wzór T3) - chcę sprawdizć na własnej skórze, czy hamują ciszej