u mnie nowki wagnery
nowe k04 rs4
korba ciut krotsza i grubsza
glowy 2.4
wtryski 630
wydech wiadomo
nowe DV rs4
pompa lepsiejsza (jeszcze nie kupiona)
wiadomo wsio w silniku uszczelnione wymienione
u mnie nowki wagnery
nowe k04 rs4
korba ciut krotsza i grubsza
glowy 2.4
wtryski 630
wydech wiadomo
nowe DV rs4
pompa lepsiejsza (jeszcze nie kupiona)
wiadomo wsio w silniku uszczelnione wymienione
450 nie pyknie na takim secie?
Pyknie Ja na podobnym miałem 445.
Z tym ,żę : ori glowice, wtryski 525 , i ori korby
rs4wagon, jaka korba i z czego?A tam a 450 PS to jakis wyznacznik zła na drodze? nie ma co sie tam spinac na kunie tylko robic,stroic i nic z gory nie zakladac.Juz pare aut tutaj bylo takich co to graty na 500+ a nie wydalo.Trzeba byc dobrej mysi.
luk448 pisze:rs4wagon, jaka korba i z czego?A tam a 450 PS to jakis wyznacznik zła na drodze? nie ma co sie tam spinac na kunie tylko robic,stroic i nic z gory nie zakladac.Juz pare aut tutaj bylo takich co to graty na 500+ a nie wydalo.Trzeba byc dobrej mysi.
korba kastom na zamowienie,czajnizjum jezeli pytasz dokladnie.Cisnienia nie ma na zadne moze,tylko sam koszt turbin i kolektorów to 16K wiec byloby milo jakby choc te 450 bylo,mam tez z rs6 turbony i mysle czy nie zahybrydowac i pojsc deko dalej,aczkolwiek cisnienia nie ma zadnego,po prostu pytam z ciekawosci,wyjdzie 400 to wyjdzie,wyjdzie 450 to tez sie nie obraze
Z tego co sie orientowałem u SIDa to ponoc wygląda tak samo jak oem rs4 tylko ma inne numery i jest od sachs performance...15% mocniejsze od serii rs4 (400Nm)...to raczej nie jest 600....nie wiem już które to sprzegło :(
goodwhy pisze:Z własnego doświadczenia, odpuść sobie kolektory wydechowe i głowice.
Z głowicami zgodzę się ,że do 450 ps można zostawić ORI ale kolektory wydechowe... Ja tak zrobiłem i 10 tys km później musiałem kupić kolektory i regenerować turbiny bo coś gorącego i metalowego wpadło na wirnik...