ZAKUP KONTROLOWANY S/RS info?

Moderatorzy: buba, Mod-Team

baranmc

Post autor: baranmc »

16vg60, RADOM to stan umysłu hahahah tam innych aut jak walone nie sprowadzają no chyba że kosmiczny przebieg który po przekroczeniu granicy ,,automatycznie,, się kasuje
Awatar użytkownika
Wojt3q

Post autor: Wojt3q »

wszedzie sa auta walone a wiadomo ze jak w miescie komisow duzo to i duzo hujowych aut . ja w radomi kupilem raz i nie narzekam tyle zy trzeba bylo wylozyc nie malo
baranmc

Post autor: baranmc »

Wojt3q, To się zgadza, akurat byłem na etapie szukania auta dla żonki i parę tel wykonałem do Radomia, smutne jest to że cwaniak goni cwaniaka i ciężko mieć pozytywne odczucia co tej lokalizacji i podejścia handlarzy.
Marcin85

Post autor: Marcin85 »

Po samej rozmowie telefonicznej odechciewa sie juz ogladania autka,jesli chcodzi o auta od tych panow z Radomia co maja te s4...
Marcin
waldini87

Post autor: waldini87 »

Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

Bracus'a
Obrazek
Awatar użytkownika
Koralgol

Post autor: Koralgol »

Byłe Bracus'a, sprzedał 3 lata temu, zrobione bodajże w 2011r. Podobno średnio sobie z nim poradzili w ctr...
bracus
Post autor: bracus »

temat rzeka - moja była

moje zdjęcia użyte bez zezwolenia w ogłoszeniu :-) ciekawe jakie jeszcze WSZYSTKIE zdjęcia posiada z budowy obecny właściciel. Parametry "strojenia" wykonanego przez CTR są identyczne jak sprzedawałem samochód po strojeniu RS Service - nawet wykres też jest właśnie ten.

skrzywdzony samochód i tyle :-/
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

a na fotce ze strojenia jest rs-serwice :mrgreen:
rwtnt

Post autor: rwtnt »

Awatar użytkownika
Wojt3q

Post autor: Wojt3q »

rwtnt auto gowora86
buryy

Post autor: buryy »

Koralgol pisze:Byłe Bracus'a, sprzedał 3 lata temu, zrobione bodajże w 2011r. Podobno średnio sobie z nim poradzili w ctr...
No i po co rozsiewasz plotki? Średnio to sobie poradziło ze strojeniem RS Service. Mapę zapłonu to chyba przygotowywał wróżbita Maciej, nawet sobie zachowałem na pamiątkę ;-) CTR poprawiło to i owo w sofcie za moich czasów. A teraz to jedna wielka niewiadoma...
Awatar użytkownika
Koralgol

Post autor: Koralgol »

buryy pisze:
Koralgol pisze:Byłe Bracus'a, sprzedał 3 lata temu, zrobione bodajże w 2011r. Podobno średnio sobie z nim poradzili w ctr...
No i po co rozsiewasz plotki? Średnio to sobie poradziło ze strojeniem RS Service. Mapę zapłonu to chyba przygotowywał wróżbita Maciej, nawet sobie zachowałem na pamiątkę ;-) CTR poprawiło to i owo w sofcie za moich czasów. A teraz to jedna wielka niewiadoma...
Nic nie rozsiewam... Takie info dostałem od Bracus'a i dlatego napisałem "podobno". Teraz to na pewno gustownie wygląda- niebieski środek, srebrny samochód i bordowa okleina. Strach się bać żeby zerwać tą folie z 18-sto letniej esy... ;)
bracus
Post autor: bracus »

Panowie rozmawiamy o ogłoszeniu jest tam napisane strojone przez CTR - wykres jest RS Service i takie same parametry.
W RS Service z tego co pamiętam nic nie pierdolnęło podczas strojenia żeby nie rozsiewać plotek a trzymać się faktów - ale to na pewno była wina samochodu ;-)
Kocham takie rozmowy. :mrgreen:
Generalnie samochód po tylu latach od modyfikacji do gruntownego sprawdzenia.
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Pavel44
Kontakt:

Post autor: Pavel44 »

Witam. Czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na temat tego bardzo podejrzanego rs6 c5? Z tego co pamiętam to ktoś wystawiał go kiedyś z opisem o tuningu abt. https://www.otomoto.pl/oferta/audi-rs6- ... c16d122777
ODPOWIEDZ