Spot S/Rs 2017r 30.06.-02.07.2017r Ośrodek Iłki
- IreK_PV808
Zlot
Ja też zamierzam pojawić sie jestem do niedawna właścicielem audi s4
Intersesuje mnie jak zarejstrowac sie na taki zlot i jak to ogólnie wygląda
Re: Zlot
Najpierw czekasz na końcową listę uczestników zaakceptowaną przez Zarząd i Radę Społeczną forum,Paweł pisze:Ja też zamierzam pojawić sie jestem do niedawna właścicielem audi s4
Następnie piszesz wniosek z prośbą o dopisanie do listy uczestników,
Prośbę wysyłasz do Zarządu i Rady Społecznej,
Po akceptacji patrzysz ile osób będzie i mnożysz przez 1 (tyle litrów wódki/bimbru musisz mieć w bagażniku na bramie wjazdowej do hotelu).
P.S. Nie próbuj przywozić wody bo SID każdą butelkę otwiera i degustuje czy jest alkohol i ile ma %.
Re: Zlot
buba pisze:Najpierw czekasz na końcową listę uczestników zaakceptowaną przez Zarząd i Radę Społeczną forum,Paweł pisze:Ja też zamierzam pojawić sie jestem do niedawna właścicielem audi s4
Następnie piszesz wniosek z prośbą o dopisanie do listy uczestników,
Prośbę wysyłasz do Zarządu i Rady Społecznej,
Po akceptacji patrzysz ile osób będzie i mnożysz przez 1 (tyle litrów wódki/bimbru musisz mieć w bagażniku na bramie wjazdowej do hotelu).
P.S. Nie próbuj przywozić wody bo SID każdą butelkę otwiera i degustuje czy jest alkohol i ile ma %.
Dobre

Tomek co Ty opowiadasz ? siostra może mieć jeszcze 5 ślubów a spot w 2017 będzie tylko jeden tak że wybór jest chyba prostySurveyor pisze:Pojawił się problem z terminem. Moja siostra ma wesele w weekend 1-2 lipca. Da się jeszcze zmienić termin? Jeśli nie, to niestety odpadam.

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
- wujek 2pac