Niestety ze wzgledow oczywistych(narodziny corki) nie udalo mi sie dotrzec na tegoroczny spot byl to pierwszy i ostatni ktory musialem odpuscic, gdyz po pierwszych dwoch nie ma mozliwosci aby nas tam nie bylo
Spot S/Rs 2017r 30.06.-02.07.2017r Ośrodek Iłki
Spot S/Rs 2017r 30.06.-02.07.2017r Ośrodek Iłki
Panowie z poprzednimi zlotami/spotami w tym terminie juz dawno tematy i dyskusje byly rozpoczete. Wiec ponownie moze ja zaczne. Piszcie wszystkie sugestie uwagi czy propozycje miejsc, terminow itd
Niestety ze wzgledow oczywistych(narodziny corki) nie udalo mi sie dotrzec na tegoroczny spot byl to pierwszy i ostatni ktory musialem odpuscic, gdyz po pierwszych dwoch nie ma mozliwosci aby nas tam nie bylo
Z tego co rozmawialem z kilkoma osobami ktore byly w tym roku to mimo ceny hotel sztos acz kolwiek postawienie samochodow i ogolna mozliwosc posiedzenia w wiekszej grupie jak bylo w przypadku Molo nie koniecznie. Wiec moze by wrocic na stare, sprawdzone smieci? To taka moja luzna propozycja. Czekam na reszte..
Ostatnio zmieniony 2018-01-19, 10:36 przez Jachyr, łącznie zmieniany 17 razy.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
-
DobrzanskiS4B5
Ja również jestem za "starym" MOLO, z powodów o których wspomniał Jachyr. Buba dlaczego nie ma wcześniejszych terminów w ankiecie. Tradycyjnie proponuję początek lipca. Pogoda prawie pewna i wakacje za pasem a nie w środku wakacji.
było: S4 B7 4.2 V8, S6 C6 5.2 V10
jest: RS6 C6 5.0TT V10, S8 D3 5.2 V10
na sprz.: A8 D3 4.2TDI V8
jest: RS6 C6 5.0TT V10, S8 D3 5.2 V10
na sprz.: A8 D3 4.2TDI V8
Jak Tomasz pisze jeszcze tradycyjnie stara data by sie przydala czyli pierwszy weekend lipca?!Surveyor pisze:Ja również jestem za "starym" MOLO, z powodów o których wspomniał Jachyr. Buba dlaczego nie ma wcześniejszych terminów w ankiecie. Tradycyjnie proponuję początek lipca. Pogoda prawie pewna i wakacje za pasem a nie w środku wakacji.
Pytanie tylko czy gawor po raz kolejny by zechcial dla nas to po ogarniac jezeli padlo by na Molo?:> Panie Sebastianie co pan na to?
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Dobrze ze piosenke mamy od Buby:
https://www.youtube.com/watch?v=HDTl9grOBdw
teraz kwestia terminu i miejscowy:)
https://www.youtube.com/watch?v=HDTl9grOBdw
teraz kwestia terminu i miejscowy:)