Kolor lamp przód
Kolor lamp przód
Dobra panowie, bo zastanawianie się o tym spędza mi sen z powiek. Wkłady lamp mam trochę zjechane, nie wiem czy to słońce czy co ale były blade, no i samemu przerabiając na bixenon dołożyłem swoje pięć groszy. Auto kolor ciemny granat no i teraz:
1. Zostawić chrom
2. Atakować czarne
Jeśli macie jakieś foty, swoich aut z takimi lampami to poproszę wrzucić (niekoniecznie musi być granat)
No i też słucham opinii
1. Zostawić chrom
2. Atakować czarne
Jeśli macie jakieś foty, swoich aut z takimi lampami to poproszę wrzucić (niekoniecznie musi być granat)
No i też słucham opinii
Sprawdzanie szczelności układu podciśnienia (PW)
-
peacenotwar
Wyglądają kozak, ale jednak tutaj najbardziej chodzi o to, że porysowałem minimalnie chrom w około soczewki więc brałbym pod uwagę opcje pomalowania tego obszaru i ewentualnie zostawić tutaj gdzie są długie albo to też na czarno
[ Dodano: 2016-12-12, 19:40 ]
Mordo a nie może być róż typu Kongo?
Sprawdzanie szczelności układu podciśnienia (PW)
No spoko wyszły po malowaniu.RRyb pisze:Wyglądają kozak, ale jednak tutaj najbardziej chodzi o to, że porysowałem minimalnie chrom w około soczewki więc brałbym pod uwagę opcje pomalowania tego obszaru i ewentualnie zostawić tutaj gdzie są długie albo to też na czarno
Na samym początku pomalowałem bez obrysów US ale stwierdziłem,że lepiej będzie z nimi testując najpierw malowanie obrysu US na kierunkowskazie :D

A tak na aucie wygląda