Ukradli koła z RS4 B5 w Legionowie !
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Ukradli koła z RS4 B5 w Legionowie !
Znajomy Marcin z legionowa rano zadzwonił i prosił mnie abym opisał jego historie.
Dzis w nocy ukradli mu z garażu podziemnego koła z RS4 B5 (wzór typowy RS4 kolor srebrny).
Auto zostało na kołkach.
Wiadomo iż flegi RS mają ET20 więc raczej nikt do zwykłej A4/A6/Passata tego nei założy i pewnie będzie chciał sprzedać.
Jak ktos coś będzie wiedział to proszę dać znać.
wieczorem będe wiedziałcoświecej na temat opon.

Dzis w nocy ukradli mu z garażu podziemnego koła z RS4 B5 (wzór typowy RS4 kolor srebrny).
Auto zostało na kołkach.
Wiadomo iż flegi RS mają ET20 więc raczej nikt do zwykłej A4/A6/Passata tego nei założy i pewnie będzie chciał sprzedać.
Jak ktos coś będzie wiedział to proszę dać znać.
wieczorem będe wiedziałcoświecej na temat opon.
ja na parkingu mam monitoring i co?? I ch... przez wielkie CH.
najpierw ktoś mi przypierdolił w zderzak przedni, a parę dni temu przypierdolił i szyba przednia pęknięta. Zgłaszałem sprawy na policje i oczywiście umorzone z "braku wykrycia sprawców". Nikt nic nie widział, ochrona spała, monitoring nic nie zarejestrował.

najpierw ktoś mi przypierdolił w zderzak przedni, a parę dni temu przypierdolił i szyba przednia pęknięta. Zgłaszałem sprawy na policje i oczywiście umorzone z "braku wykrycia sprawców". Nikt nic nie widział, ochrona spała, monitoring nic nie zarejestrował.
					Ostatnio zmieniony 2017-06-20, 23:51 przez Suchar, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				MARCIN LEGIO
- Tytuł użytkownika: RS4 LEGIO
- wujek_maciej
http://www.racingforum.pl/SPRZEDAM-Felg ... 86985.html  takie ogłoszenie pojawilo sie przed chwilą na SR .......?

VW Golf 7R Tornado Red 
www.vag-racing.pl

www.vag-racing.pl
Toldi pisze:http://www.racingforum.pl/SPRZEDAM-Felg ... 86985.html takie ogłoszenie pojawilo sie przed chwilą na SR .......?
 Ja bym to sprawdził, ale chyba ktoś tak gorącego towaru by nie sprzedał tak od razu...
 Ja bym to sprawdził, ale chyba ktoś tak gorącego towaru by nie sprzedał tak od razu...tez liczę ze moze zbieg okolicznosci, ale kurcze az taki.....Niech ktos to koniecznie oblooka....poza tym uzytkownik wystawiajacy to ogloszenie w profilu nie ma nic totalnie o sobie i na forum przebywal baaardzo malo....moze nie chce ujawniac sie....
Koniecznie sprawdzcie.

Koniecznie sprawdzcie.
VW Golf 7R Tornado Red 
www.vag-racing.pl

www.vag-racing.pl

cenzura ci złodzieje są coraz bardziej bezczelni.  A miał chociaż zlodziejki?
 cenzura ci złodzieje są coraz bardziej bezczelni.  A miał chociaż zlodziejki?

Zastanawia mnie tylko to "chromowane"
 Zastanawia mnie tylko to "chromowane"  Przecież od RS-a nie są chromowane... Najlepiej jakby dał foty. I ciekawe skąd jest?
 Przecież od RS-a nie są chromowane... Najlepiej jakby dał foty. I ciekawe skąd jest?