Mam pytanie odnośnie wydechu ... bo zaczeło mnie zastanawiać czy ma "strzelać" ...
tzn z wydechu zostały tylko precaty i katy reszta do samego końca rury ... jest okk wszystko ładnie mruczy ale jak odpuszcze gaz to strzela ? ma tak być ???
Tak moze byc .... powiedz mi dlaczego zostawiles wszystko to co blokuje sprezarki a wywaliles cos co tylko tlumi ? Lepiej wywalic katy a zostawic tlumiki
wszystko w swoim czasie poleci OUT tylko jest problem z 4 sondami ... bo teraz .... trzeba je wyłączyć w programie czy poprostu można wyciąc a sondy zostawić?? bo te wywalenie katów i tak jest nieuniknione ... bo przy tym przebiegu to wydaje mi się że nie spełniają już swojej roli ...
to zalezy o jakich autach rajdowych mowisz bo wiekszosc wedlug regulaminu musi miec katalizator. Pagor wytnij wszystko wsadz katy o duzej przepustowosci jedne i tyle ...... albo wywal katy i drugie sondy podnies do gory o kilka mm
To zalezy co chcesz jak buduje caly wydech i ma byc w miare przyjemny to daje sportowe katy magnaflow i koncowy tlumik . Jak ma byc glosno to przelot zakonczony tlumikiem . SOndy podnies do gory aby nie byly w cugu spalin to jest szansa ze checka nie zglosi.
aha już kumam z sondami czyli katy idą out.... może być głośno bo i tak jest myślę ze katy nie zrobią aaaż takiej różnicy ... ale dalej nie wiem co z precatami wiem wiem upierdliwy jest ale pewnie coś się zjebie więc wole 100 razy zapytac hahahhaha