Panowie z własnych doświadczeń co radzicie tak by słusznie przynosiło moment na koła przy tej mocy?? Jedni mówią za fx400 jest ok inni że szarpie itd itd a muszę coś sensownego ogarnąć tak by nie było rozczarowan
Jezdzilem na sprzegle z rs4 plus spiek 4 lapy i ori dwumas znosil 600. NIestety spiek zawsze bedzie lekko poszarpywal ale to tez jest kwesia przyzwyczajenia sie do sprzegla:)
4 łopatki lekko podszarpywały ? :) chyba na 6 łopatkach :) Na 4 kompletnie nie ma komfortu - to można zakładać do lekkich samochodów typu golf II a nie 1.5 tonowych S4 używanych "normalnie" audi
miałem przez prawie 3 lata 4 łopatki - jakikolwiek wjazd do miasta to była po prostu udręka
jak jeździsz tylko i wyłącznie sam i jesteś tzw. hardkorem to możesz zakładać ale i tak się będziesz denerwował
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
ja mam u siebie sprzęgło z rs4 i spiek 6 łopatkowy i idzie sie przyzwyczaić heh:P
chodź za 1 razem jak wsiadłem szarpało :) ale teraz jest ok i da się jeździć w mieście i w korkach
Jezdze na codzien fx400 6 lopat plus jednomas.Powiem tak-poszarpywac bedzie taki set.Ale to kwestia wyczucia i przyzwyczajenia.Ale dla mnie bdb sprzeglo.Wszelkie starty ogarnia w 100%.Tylko pod jednomas trzeba pid nie lekko przerobic