Polska to jednak pojebany kraj

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Marcins

Polska to jednak pojebany kraj

Post autor: Marcins »

Jakby komus w oczy sie rzucilo ze ktos sprzedaje atrape z maski ze znaczkiem rs4 + halogeny z rsa z czego jeden z nowa sruba regulacji dorabiana to prosze o info na 660-899-099

Dzis w nocy jakas cenzura wyrwala ( nie odkrecila ) mi oba halogeny ze zderzaka, zderzak nadaje sie do kosza, ukradla mi kratki ze zderzaka i atrape z maski :/ .

Doszlo do tego ze nie moge jezdzic wlasnym autem, bo musze je wstawic go garazu do rodzicow 30km pod warszawa :/

Halogeny mam nowe w domu ,dwie sztuki, zderzak kupie , ale jakby ktos mial kratki i co najwazniejsze atrape na maske to prosze o info

Generalnie jestem zalamany :(
sportmile

Post autor: sportmile »

przykro mi ..... gdzie stawiasz auto ? podaj mi adres na pw . Widzisz zazdrosc i chec posiadania rs-a jest masakryczna , zapewne zaraz bedzie to zainstalowane do jakiejs a4-ki 96r.

p.s. zderzak moge odkupic ... akurat do Nika mi sie przyda.
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

Albo ktos wyrwal jeszcze po zlosci lub na sprzedaz na np zamowienie :) Generalnie wiedzial co rwie wiec ktos znajacy temat. Tak czy srak skur*%syny :evil:
Obrazek
deSigner
Post autor: deSigner »

Rozumiem ze auto stawiasz pod chmurką? Nie masz tam obok siebie jakiegoś parkingu strzezonego? Musi być...

Współczuje, ale już po akcji z wycieraczkami zainteresowalbym się jakimś miejscem gdzie auto byłoby chociaż pod czyimś okiem...

Powodzenia

Ps wstawianie auta 30km od Warszawy to IMO absurd, lepiej dojść kawałek do parkingu czy garażu, ale nim jeździć.
The Rice Power
Marcins

Jutro jestem umowiony z administratorem budynku obok , gdzie sa chyba wolne miejsca na parkingu podziemnym , mam nadzieje ze sie uda , trzymajcie kciuki

Adam pozniej Ci zrobie foto zderzaka, sprawdzisz sobie czy dasz rade go zrobic , adres PW

Sid poratujesz czesciami :-( ?

pzdr
M
ms_4

Post autor: ms_4 »

Przykra sprawa. To Polska właśnie......................... :-/ RS4 mało ceny czesci wysokie to znajdują się amatorzy szybkiego zarobku. Możliwe że na allegro skradzione czesci sie pojawią, wtedy to zgłosić Policji.
Sql
Tytuł użytkownika: RS-maniak

Post autor: Sql »

Sam taki grill to jakies 600 zl wiec wiedzieli co biora.
Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

a RSka jest ubezpieczona??

P.S. skur&#^ny :-/
Sql

Dziwne, ze lusterek Ci nie ukradli do kompletu.
deSigner
Post autor: deSigner »

Oczywiście garaż podziemny to super sprawa ale ja wolałbym parking strzeżony. Kiedyś trzymalem inne auto w garażu i jak się włączył w nocy alarm to nikt tego nie usłyszał i można było spokojnie kraść z niego wszystko. Prawdopodobieństwo wejścia do garażu jest małe, ale jest. Natomiast jak jakiś ciec ma na wszystko oko to nie ma bata żeby coś się stało. Dlatego moje auto mimo ze muszę je codziennie odsniezac stawiam 30 m od budki ochrony.
The Rice Power
Norbi

Post autor: Norbi »

Atrapa 600 i doliczyć trzeba logo RS4, za tył i przód jakiś czas temu płaciłem 270zeta.
Stary naprawdę wkurwiające zdarzenie :-/
Sql

Kratki w zderzak, kolejne 600. Do tego halogeny. Kupa kasy. No i zderzek.
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

Mozna sie wkur*ić:((
Marcins

Halogeny mam nowe , udalo mi sie na allegro kupic oba za 300pln , bo moj jeden byl zniszczony a drugi ulamany uchwyt, kratki widzialem na allegro w normalnej cenie, zderzak mialem pekniety jeszcze po poprzednim wlascicielu i mialem go zmieniac, najbardziej mi szkoda tej atrapy na maske

Mam nadzieje ze SID bedzie mial

Co do tego miejsca parkingowego to jest na zamknietym osedlu z ochrona , wiec raczej sie zdecyduje jak tylko mi sie uda dogadac
Jacars4

Post autor: Jacars4 »

Polska jest git, tylko chęć posiadania czegoś z rs4 była nie do odmówienia . Kiedyś na lotnisku w Berlinie SS-mani zajebali mi 4 dekle od felg . Teraz pewnie leżą za szklana gablotą koło telewizora.
ODPOWIEDZ