Veyron v 1000bhp GTR i 0:55 znak pokoju
Nie wiem co to jest za lotnisko ,domyślam się że to jakaś Wilka Brytania, ale widziałem już sporo filmików z tej miejscówki , i za każdym razem ścigają się tam tylko jakieś biedaki, same Lambo ,veyrony, koenigseggi,gtry i inne auta dla pospólstwa... 
Ciekaw jestem czy to jakieś oficjalne zawody ,i czy są jakieś wyniki z tych potyczek ,bo na filmach to nigdy czasów nie pokazują...
Ciekaw jestem czy to jakieś oficjalne zawody ,i czy są jakieś wyniki z tych potyczek ,bo na filmach to nigdy czasów nie pokazują...
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
0-100 2,3s
100-200 4,1s
Na ćwiarę to raczej ,ani jeden ani drugi 9 sekund na nie robi , żeby walnąć choćby 9,9 to trzeba mega mocno wystartować, oni raczej z tego co widzę to sobie tak lajtowo startują...
To jest jakiś Ekskluzywny Klub dla bogaczy z okolic Londynu, i sobie robią takie zawody ale podobno nie ścigają się na czasy tylko kto osiągnie większy Vmax na danym odcinku, dlatego nigdy czasów przejazdów nie podają...
To jest jakiś Ekskluzywny Klub dla bogaczy z okolic Londynu, i sobie robią takie zawody ale podobno nie ścigają się na czasy tylko kto osiągnie większy Vmax na danym odcinku, dlatego nigdy czasów przejazdów nie podają...
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
0-100 2,3s
100-200 4,1s