Nowe Audi S4 tak samo szybkie jak RS4
Nowe Audi S4 tak samo szybkie jak RS4
Ostatnio zmieniony 2016-02-16, 08:48 przez Masta_J, łącznie zmieniany 2 razy.
Masta_J
`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN
`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN
-
to auto ma zwykłą skrzynię, nie s-tronic. To nie jest skrzynia dwusprzęgłowa, bo Audi rzekomo nie ma skrzyni, która wytrzyma taki moment co wydaje mi się dziwne. Jak dla mnie to się cofnęli w rozwoju i zjebali. Ciekawe czy RS4 w końcu będzie szybsze od poprzednich czy znowu wypuszczą kloca z dobrym wydechem i bez momentu obrotowego.sztybor pisze:Ciekawe ze urwa 0.6 do setki majac tylko 20 koni wiecej i nowego s-tronica 8biegowego... niezle
Poprzednie S4 miało jeszcze jakiś charakter, a to się wydaje bliżej takiego E500 czy 550i. Bez wyrazu. Chętnie zobaczę jakieś testy, bo one trochę pokazują charakter samochodu.
Andrzej
nowe rs4b9 ma byc w automacie, silnik 2.9 lub 3.0 v6 biturbo 450 km w serii, nm ile ? nie wiem z 550Rydel pisze: Ciekawe czy RS4 w końcu będzie szybsze od poprzednich czy znowu wypuszczą kloca z dobrym wydechem i bez momentu obrotowego.

Zastanawiales sie kiedys dlaczego nowe Porsze z gwizdkiem mozna zamowic od reki a terminy na wolnossace modele sa na ponad rok do przodu? I pomysl o wartosci ostatnich duzych wolnossakow za 5, 10, 15 lat vs. wartosc wysilonych kosiarek z momentem obrotowym.Rydel pisze:Ciekawe czy RS4 w końcu będzie szybsze od poprzednich czy znowu wypuszczą kloca z dobrym wydechem i bez momentu obrotowego.sztybor pisze:Ciekawe ze urwa 0.6 do setki majac tylko 20 koni wiecej i nowego s-tronica 8biegowego... niezle
Biorąc pod uwagę rs4 b7 s4 b7 vs rs4 b5 to cena jest lepsza za tą kosiarkę wysiloną :D2f2f pisze:Zastanawiales sie kiedys dlaczego nowe Porsze z gwizdkiem mozna zamowic od reki a terminy na wolnossace modele sa na ponad rok do przodu? I pomysl o wartosci ostatnich duzych wolnossakow za 5, 10, 15 lat vs. wartosc wysilonych kosiarek z momentem obrotowym.Rydel pisze:Ciekawe czy RS4 w końcu będzie szybsze od poprzednich czy znowu wypuszczą kloca z dobrym wydechem i bez momentu obrotowego.sztybor pisze:Ciekawe ze urwa 0.6 do setki majac tylko 20 koni wiecej i nowego s-tronica 8biegowego... niezle