Hamulce do S4 B5
Hamulce do S4 B5
Dla większości z Was pewnie temat prosty jak drut
ale ja się już pogubiłem...
Nie zamierzam latać na tor ale wk....a mnie, że seria ledwie bździ i to jak pedał bedzie prawie wypchnięty przez dziurawą podłogę- pierwszy raz mam auto które przyspiesza ale producent zapomniał o heblach a i spadochronu w bagażniku nie dał...
Czy warto montować z S4 B6?
Czy warto montować z Rs4 B5?
Jeśli nie to co wychodzi najtaniej?
Nie interesują mnie hamulce wiercone ale tarcze nacinane i owszem, musi być p&p,
koła mam 8x18 ET35
Może ktoś próbował różne opcje i opisze wrażenia z hamowania?...:):)
A może ktoś przeszedł już stage 1 , ma teraz stage 2 i coś tam zalega w garażu żebym mógł popróbować?
ale ja się już pogubiłem...
Nie zamierzam latać na tor ale wk....a mnie, że seria ledwie bździ i to jak pedał bedzie prawie wypchnięty przez dziurawą podłogę- pierwszy raz mam auto które przyspiesza ale producent zapomniał o heblach a i spadochronu w bagażniku nie dał...
Czy warto montować z S4 B6?
Czy warto montować z Rs4 B5?
Jeśli nie to co wychodzi najtaniej?
Nie interesują mnie hamulce wiercone ale tarcze nacinane i owszem, musi być p&p,
koła mam 8x18 ET35
Może ktoś próbował różne opcje i opisze wrażenia z hamowania?...:):)
A może ktoś przeszedł już stage 1 , ma teraz stage 2 i coś tam zalega w garażu żebym mógł popróbować?
Siemka przerabiałem ten temat:) najpierw zjarałem serię nie raz!
. Puźniej wskoczył zestaw z rs4 b5 i znikł problem zjaranych hebli poprawa ogromna w hamowaniu!!! Aaaaale od zawsze chorowałem na zestawik z prosiaka i się w końcu doczekałem udało się zdobyć zaciski nowe tarcze itp - itd.
Podsumowując auto w zasadzie seria fimic wydech + mocny soft zestaw z rs4 w zupełni styka i nawet fajnie wygląda (w porównaniu do serii) z zaciskami porsche jakiejś wielkiej różnicy nie widziałem w hamowaniu ale mega wygląd jest na żywca robi wrażenie
ale kaski trochę trzeba wydać. Jak się czujesz finansowo to ładuj lans:) jak nie to mam jeszcze zestaw z rs-a 

Paweł123
- quattrobokiem
- quattrobokiem
Z dostępnością tych zacisków jest chyba trochę problem ?
Raz widziałem je na allegro, ale jak chajs na nie był to już ich nie było...
Oprócz tych oznaczeń to można je jakoś inaczej poznać ?
Czasami ludzie nie wiedzą co mają.
Ewentualnie w których wersjach q7/touarega były one montowane, to było do konkretnego silnika czy jak ?
Raz widziałem je na allegro, ale jak chajs na nie był to już ich nie było...
Oprócz tych oznaczeń to można je jakoś inaczej poznać ?
Czasami ludzie nie wiedzą co mają.
Ewentualnie w których wersjach q7/touarega były one montowane, to było do konkretnego silnika czy jak ?