Z tego co znalazlem to ponoc pilot zwany homelink montowany byl glownie w wersjach na usa i nie obsluguje europejskie sterowniki bram. Troche nie chce mi sie wiezyc ze nie robili tego tez na europe. Pewnie tez sie da to jakos przeprogramowac... mam 2 szt tych daszkow z pilotem i zaden nie dziala mimo prob programowania
[ Dodano: 2014-11-17, 18:06 ]
Killerwik sprobuj u sie bie tego moze ci zadziala
pomimo wszelakich prob nie działa nie chce się zaprogramować , czytałem sporo instrukcji i nic... robil ktoś programowanie w b5 tego? Odnosnie b6 to jest sporo tego ale zasada jest inna.
W dwóch poprzednich autach miałam homelink. Oba udało się od razu zaprogramować z bramą domową o kodzie stałym, a pod pracą gdzie jest kod zmienny nie chciały działać. Przyjechał nawet facet z serwisu i po 4 godzinach stwierdził, że się nie da.
Mania pisze:W dwóch poprzednich autach miałam homelink. Oba udało się od razu zaprogramować z bramą domową o kodzie stałym, a pod pracą gdzie jest kod zmienny nie chciały działać. Przyjechał nawet facet z serwisu i po 4 godzinach stwierdził, że się nie da.