Ubezpieczenie 2.7T
Ubezpieczenie 2.7T
Jestem przed zmianą lub kontynuacją ubezpieczenia. Gdzie warto ubezpieczyć samochód? Chodzi oczywiście o OC/AC i koszty ubezpieczenia.
sprawdz ofertę Benefia (była promocja przynajmniej na początku tego roku) dla Audi ja tam ubezpieczyłem w najwyższy pakiecie i cena wyszła dobra aha jak ubezpieczasz u nich np. chałupę na > 600 000 to dostaniesz 10 % zniżki - przynajmniej ja tak miałem
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
zapłacono: 04.04.2010 (mam 60 % zniżki na wszystko)
OC - 290,40
AC - 599 zł (30 tysi bez amortyzacji + wariant serwisowy)
oczywiście grupa zaszeregowanie S4 Quattro 2.7 kat. 99 B5 - bo 00/01 rocznika B5 nie ma nikt - generalnie wg towarzystw ubezpieczeniowych S4 nie miało liftu w 2000 roku
OC - 290,40
oczywiście grupa zaszeregowanie S4 Quattro 2.7 kat. 99 B5 - bo 00/01 rocznika B5 nie ma nikt - generalnie wg towarzystw ubezpieczeniowych S4 nie miało liftu w 2000 roku
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
bracus pisze:zapłacono: 04.04.2010 (mam 60 % zniżki na wszystko)
OC - 290,40
-
michalQRi
- Tytuł użytkownika: książe
ubezpieczasz dalej diesla :DFlyer pisze:jestem ciekaw jak ubezpiecze B6, jak w papierach zmienie silnik na 2.7... zaden z ubezpieczycieli nie ma takiego auta
na przegladzie panu mietkowi powiesz ze cos ostatnio Ci ten diesel dziwnie chodzi... tak mniej klekocze - moze to wina magnetyzera
/OT
ja mam wsio w Allianzu - -30% na całość za ubezpieczenia pakietowe
Kiedyś było PZU, ale po pożarze w mieszkaniu i plątaniu się po sądach walcząc o kase z ubezpieczenia dałem sobie z w/w instytucją siana
Na szczęscie Allianza jeszcze nie przyszło mi sprawdzać...
Właśnie też na allianza mam ochotę. I mam 30% zniżki. Możesz dać na PW ile zapłaciłeś za OC i AC.michalQRi pisze:ubezpieczasz dalej diesla :DFlyer pisze:jestem ciekaw jak ubezpiecze B6, jak w papierach zmienie silnik na 2.7... zaden z ubezpieczycieli nie ma takiego auta
na przegladzie panu mietkowi powiesz ze cos ostatnio Ci ten diesel dziwnie chodzi... tak mniej klekocze - moze to wina magnetyzera![]()
/OT
ja mam wsio w Allianzu - -30% na całość za ubezpieczenia pakietowe
Kiedyś było PZU, ale po pożarze w mieszkaniu i plątaniu się po sądach walcząc o kase z ubezpieczenia dałem sobie z w/w instytucją siana
Na szczęscie Allianza jeszcze nie przyszło mi sprawdzać...
kurde, to dlaczego gość z allianza wycenia mi samochód na 30kpln i wylicza składkę z 30% zniżką na OC+AC 3000PLN. To jest jakieś choremichalQRi pisze:OC - nieco ponad 500
AC - niecale 1500 (tutaj nie mam pełnych zniżek, bo Matka - od niej mam zniżki - miała szkodę w zeszłym roku
wartośc samochodu wyceniona na 39500
Oprócz tego mam jeszcze dom i mieszkanie u typa ubezpieczone
-
kosiniak
w compensie to nawet w necie wychodzi mi podobnie - 1600PLN za pakiet. Musze pogadać z ich agentemFlyer pisze:te kalkulacje w necie sa po ch...
najlepiej pojechac do agenta, ktory moze Ci zaoferowac rozne firmy, do wyboru, do koloru.
ja w ten sposob ubezpieczam B6 zawsze w Compensie... od 2 lat place 1500PLN za AC/OC/NW