Jest ten chip cos warty? prosze o info
-
kosiniak
-
kosiniak
Jak chcesz miec najlepiej jak sie da i tak zeby pol forum z Ciebei nie szydzilo ze masz "gotowca" to w zasiegu twojej reki jest GTO i pewnie zrobi to elegancko. Z tym ze chyba 1500 zl taka przyjemnosc ( nie pytalem nie wiem , przypuszczam ) a gotowiec jak sprawdzony mysle ze ponad 3 razy tanszy.
Ja osobiscie smigam/smigalem na zgranym z innego ecu sofcie i auto chodzilo jak powinno.
Ja osobiscie smigam/smigalem na zgranym z innego ecu sofcie i auto chodzilo jak powinno.

Kazdy tuner wgrywa gotowy program i dopasowuje go pod dane auto... w koncu to auta uzywane, kazde jest "inne". Nawet 100% zdrowe sztuki inaczej reaguja na soft. Nawet nowe auta z salonu wypluwaja inne wyniki na hamowni i inaczej reaguja na wiecej koksu 
Nosb, Ty juz miales do czynienia z roznymi softami, wiec sam dobrze wiesz jak Ci auto jechalo na jednym, a jak na drugim... pewnie ten, na ktorym jezdzisz byl najbardziej zblizony do kondycji Twojego BiT'a
Nosb, Ty juz miales do czynienia z roznymi softami, wiec sam dobrze wiesz jak Ci auto jechalo na jednym, a jak na drugim... pewnie ten, na ktorym jezdzisz byl najbardziej zblizony do kondycji Twojego BiT'a