Temat dotyczacy dokladek pod zderzak s4 b5. Wiem, ze pasuje z leona cupry, byly swego czasu w dobrej kasie na allegro, aktualnie nie moge znalezc ani jednej sztuki, czy pasuja jeszcze jakies dokladki? mile widziane zdjecia.
Flyer pisze:Jak dla mnie straszny kibel z tymi dokladkami w Audi
Ale jak zahaczysz o krawężnik to najwyżej przysysujesz/połamiesz doładkę za 150 zł, a nie zderzak. Wygląda IMO nienajgorzej, ale jest mega praktyczne przy tak niskim zderzaku jak ma RS.
Czy może mi ktoś wytłumaczyć, jaki jest cel ćwiczenia, polegający na przylepianiu tego plastyku do zderzaka? (poza względami widokowo/estetycznymi ?)
Aerodynamika?
Dlaczego w fabryce audi nikt nie wpadł na coś takiego ?
Moi zdaniem ta dokładka potrzebna jest jak starej kurwie nowe majtki.
EOT.
Suchar pisze:Czy może mi ktoś wytłumaczyć, jaki jest cel ćwiczenia, polegający na przylepianiu tego plastyku do zderzaka? (poza względami widokowo/estetycznymi ?)
Aerodynamika?
Dlaczego w fabryce audi nikt nie wpadł na coś takiego ?
Moi zdaniem ta dokładka potrzebna jest jak starej kurwie nowe majtki.
EOT.
Pękł Ci kiedyś pod spodem zderzak od wysokiego krawężnika na który najeżdżasz nic nie czując a jak cofasz to czujesz i słyszysz pękający plastik? Taki jest cel Znajmomy ma to w aucie i bardzo sobie chwali z powodu wyżej opisanego...
Zeby pekl zderzak to trzeba przypitolic zdrowo w kraweznik, a nie tylko zaparkowac na nim
Poza tym wole porysowany zderzak [czego i tak nie widac, bo jest od dolu] niz urywajaca sie dokladka