Witam ,jakie dystansy wsadzić do rs6 c5 na seryjną felge 19 cali kapcie 255/35
zawias bilstein B6 tak żeby koło lekko wyszło na zewnątrz zachowując przy tym pełną funkcjonalność ,żeby nigdzie nie dobijało czy obcierało na dziurach lub przy pelnym skręcie?
myśle nad 10mm przód i 15mm tyl ,przerabialiście temat kiedyś .
dzieki za info
Jak kolega nie zna szerokości, to najlepiej zmierzyć odległość jaka pozostaje między oponą a błotnikiem, bo przecież dystans dobiera się do felgi opony i zawieszenia tak żeby było optymalnie szeroko i nie ocierało ja tak zrobiłem i jest git
tomachi pisze:Jak kolega nie zna szerokości, to najlepiej zmierzyć odległość jaka pozostaje między oponą a błotnikiem, bo przecież dystans dobiera się do felgi opony i zawieszenia tak żeby było optymalnie szeroko i nie ocierało ja tak zrobiłem i jest git
no niby tak zrobilem ale nie mam w tym doswiadczenia dlatego podpytuje dla pewnosci ...
Arti pisze:Witam ,jakie dystansy wsadzić do rs6 c5 na seryjną felge 19 cali kapcie 255/35
zawias bilstein B6 tak żeby koło lekko wyszło na zewnątrz zachowując przy tym pełną funkcjonalność ,żeby nigdzie nie dobijało czy obcierało na dziurach lub przy pelnym skręcie?
myśle nad 10mm przód i 15mm tyl ,przerabialiście temat kiedyś .
dzieki za info
A jakie masz fele tzw "łopaty"? 9cali szerokie?
Jeśli tak to po co jeszcze dystans?
Tu masz or felgi rs6 na moim auci przy oponie 245,przy 255 + dystans będą tarły o błotniki.
Martin wydaje mi sie ze masz nizszy zawias niz ja..
a dystans dlatego ze zimowe 18 ten sam wzor maja mniejsze et i kolo lepiej sie licuje z blotnikiem...
no i nigdzie nie trze oczywiście
Arti pisze:Martin wydaje mi sie ze masz nizszy zawias niz ja..
a dystans dlatego ze zimowe 18 ten sam wzor maja mniejsze et i kolo lepiej sie licuje z blotnikiem...
no i nigdzie nie trze oczywiście
mam 20mm które latały w rs6,mogę Ci puścić w dobrej cenie ze szpilkami
była felga 19 8,5j et35 a tak zgrało nadkole z kołem