tez sie dziwilem ogladajac ten filmik wczesniej... ale pewnie zbyt duza kasa do stracenia. Poza tym nie oszukujmy sie... w kazdym innym kraju bardziej na zachod taki event raczej bylby odwolany :)
ciekawe ile fur wystartowało. kasa kasą ale nie oszukujmy się że przy takich warunkach mało kto będzie wciskał. Jeśli na suchym łapią trakcję na 3 lub 4 biegu to co dopiero na mokrym
buba, na mokrym pewnie wcale jej nie łapią-wręcz przelatują nad asfaltem Ciekawe czy tylko to jedno auto uległo wypadkowi i czy po tym zdarzeniu zaprzestali stawianiu aut na kresce.
bo jak widać te mega wysilone silniki z roku na rok nie wytrzymują tak długiego pełnego obciążenia teraz zawsze parę sekund krócej ale skoro skrócili dystans to będą musieli mocno popracować nad startami bo to zacznie odgrywać dużo większą rolę
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
czy ja wiem tam niektóre prosiaki i lambo dawały od startu radę - zobaczymy ale prawda jest taka że teraz zamiast wydłużać przełożenia w skrzyniach będą skracać - kto chce się bić o tysięczne części sekundy będzie musiał przebudować samochód gruntownie
ja myślę że się znowu zaczną pojawiać jak parę lat temu szybkie 1000 konne evo które po prostu od 80% dystansu jechały w odcince
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Dokladnie to samo pomyslalem co Andrzej. Nie kieruje sie stereotypami ale twierdze ze kobiety powinny sie zajmowac tzw ''gotowaniem'' a nie zapierdalaniem sportowymi autami i to w zawodach, wiesniaczka pewnie dostala auto od faceta z informacja ze tylko wciska sie gaz i manewruje lopatkami od biegow a auto samo jedzie ..... IDIOCI ze jeszcze w takie pogody startuja, po co ? na co ? .... maja duzo pieniedzy i jeszcze wiecej beda wydawac