Cześć!
Jak widać jeżdżę narazie najbardziej znienawidzoną marką przez audi maniaków ale mam nadzieje, że Wasze forum jest tolerancyjne
Od dawna czytam wątki na tym forum i najwyższa pora żeby się tu pojawić oficjalnie, małymi kroczkami zbliżam się do zakupu "nowego" mojego auta i stąd też moja wizyta u Was.
Po to się pracuje żeby coś z tego mieć więc czas na coś dla mnie bynajmniej wyjątkowego czyli zakup AUDI RS4 B5.
Mam nadzieję, że mi poniekąd pomożecie i utwierdzicie w przekonaniu że naprawdę warto.
Pozdro
witamy
btw. ja nie rozumiem tych "wojen" na marki
tak samo jak nie rozumiem "palenia gumy" przez użytkowników bawarek i to jest chyba jedyny aspekt który zniechęca mnie do tej marki
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Cześć chłopaki!
Dzięki za miłe przywitanie
Generalnie jedyna obawę jaka mam przed zakupem Audi to fakt, że prawdopodobnie nie będzię się prowadziła tak jak beemka (nie miałem okazji tego sprawdzić) ale napewno nadrobi to podczas słabszej aury. Lubie ostro połykać łuki ale na tor nie jeżdżę więc myślę, że tragedii nie będzie. RS4 B5 nie miałem okazji jeździć nawet po stronie pasażera,nie miałem też okazji obejrzeć , osłuchać tego auto na żywo być może uda mi się namówić kogoś z forum co by mi pokazał co potrafi prawdziwe Audi . Rs ma być autem rodzinnym do zwykłej codziennej jazdy który czasem spowoduje szybsze bicie serca i sprawi że gęba będzie się śmiała od ucha do ucha. Nie planuje też żadnych modów, pewnie tylko jakiś sofcik no chyba że juz lekko zmodzone auto zakupie.
Jedyną alternatywa jaką rozważam jest BMW 335i kombi , troszke wolniejsze , napewno nowsze ale i droższe, ma też swoje bolączki ale które auto ich nie ma.
PS nie należe do tych co prowadzą wojenki między markowe, ot tak napisałem
bmw 3 autem rodzinnym ? chyba nie masz dzieci i bardzo małego psa lub kota :)
RS4 B5 to też nie jest duży samochód ale w 335i normalny człowiek za kierowcą nie usiądzie ( do softu w seryjnym RS4 B5 musisz dodać mod wydechu i wystarczy)
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Spokojnie, mam rodzinke 2+1 bez psa jeszcze , beemka serii 3 do tej pory mi wystarcza więc myśle że RS4 też da rade, to chyba te same gabaryty co e46. Dłuższe wyjazdy mam dwa razy w roku i wtedy można się przemęczyć.
quadysz pisze:z tylu jest kolosalnie mniej miejsca, takze zalezy ile lat ma "+1" :)
Ja cały czas myślałem ,że z tyłu jest to co w e46, no właśnie brakuje mi dokładnego obejrzenia RS4 live.
Jak jest ktoś z forum kto mi w tym pomoże z W-wy czy okolic to byłbym bardzo wdzięczny .
Pozdro