Witam – w zasadzie to żaden problem ale po otworzeniu drzwi zapala się tylko podświetlenie na górze a nie oświetla pod deską (na nogi)? Dodam tylko, że wcześniej było OK. Czy za to podświetlenie odpowiada jakiś przekaźnik, czy moduł komfortu?
Odgrzeje kotleta. Czy jest jakiś bezpiecznik od podświetlenia nog i drzwi od strony kierowcy? żarówki wymienione i nadal nie świeci a dzieje sie to tylko jednej strony , reszta świeci ok.
bezpiecznik numer 14 10A w skrzynce bezpieczników. ale nie świeciłaby wcale żadna lampka. Sprawdź też oprawkę może gdzieś cos nie łączy no i instalację elektryczną do tej lampki
O dzięki bo akurat rozpiski brakowało:)
Odkryłem ze jeśli otwieram drzwi kierowcy żadne światełko się nie odpala w kabinie ale jeśli otworze drzwi pasażera zapalają się.. czyli raczej jest coś nie podłaczone?
Odgrzeje trochę kotleta, żeby nie robić nowego tematu.
Sprawa dość prosta. Bawiłem się trochę oświetleniem w aucie (wymiana żarówek itp) ale niestety w bagażniku nastąpił pewien problem, mianowicie światło odpala się tylko w momencie kiedy docisnę palcem włącznik (aż się podsufitka podnosi) i wtedy zaczyna pulsować i w ogóle. Po prostu nie daje stałego światła niezależnie od pozycji przycisku. W czym może być problem? niedziałająca cała lampka czy może piny w kostce?
Miałem podobny problem - trzeba było ją puknąć i się zapalała. Winne były zimne luty. O ile masz jakiekolwiek pojęcie o obsłudze lutownicy, to dasz radę.