RS4 MRC700
Nakreccie zatem jakies przyspieszenie Nikolasa, bo na razie tylko filmiki z zewnatrz sa (tak, wiem, nie ma skrzyni
).
Jeszcze jeden tego MRC:
http://www.youtube.com/watch?v=xf1-kWBlsZ8
Jeszcze jeden tego MRC:
http://www.youtube.com/watch?v=xf1-kWBlsZ8
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
zwróć też uwagę że RS4 ma inna podziałke na liczniku do 310 a S4 do 280
aż sie moim dzis przejade sprawdzic ten same predkosci bo jak jeszcze wiecej
osób bedzie pisalo ze to nei jedzie to cos w tym musi byc,
no Nikiego nie jezdzilem - a propo słyszałem jakieś wieści ze moze do sprzedania jego S4 będzie ?
aż sie moim dzis przejade sprawdzic ten same predkosci bo jak jeszcze wiecej
osób bedzie pisalo ze to nei jedzie to cos w tym musi byc,
no Nikiego nie jezdzilem - a propo słyszałem jakieś wieści ze moze do sprzedania jego S4 będzie ?
Zapytaj jego czy sprzedaje
Ten RS naprawde szału nie robi...ja nie patrze na licznik km/h tylko na obrotomierz bo mnie interesuje jak się auto wkręca jak jedzie górą itp...więc licznik to dla mnie obojętny...Sid chyba nawet Twoja Eska lepiej jedzie górą niż ten RS, przynajmniej ostatnio tak było
Ten RS naprawde szału nie robi...ja nie patrze na licznik km/h tylko na obrotomierz bo mnie interesuje jak się auto wkręca jak jedzie górą itp...więc licznik to dla mnie obojętny...Sid chyba nawet Twoja Eska lepiej jedzie górą niż ten RS, przynajmniej ostatnio tak było
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
Flyer ja nie powiedziałem że jest wolne jak Seicento tylko że wątpie czy ma 700KM ale to że wątpie że ma 700KM nie oznacza że ma 65KM... spokojnie ja wiem że Ty mnie nie lubisz i vice versa
ale tylko wyraziłem swoje zdanie.
Sid ma się dziś swoim przejechać zgodni z tym co napisał to ciekawe jakie będzie miał porównanie
Sid ma się dziś swoim przejechać zgodni z tym co napisał to ciekawe jakie będzie miał porównanie
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...