Pojedynki uliczne z udziałem naszych 2,7
Pojedynki uliczne z udziałem naszych 2,7
Fajnie było żeby pod off-topic pojawił się nowy pokój właśnie do opisywania (chwalenia) jak pogardziło się innymi kierowcami na światłach itd
Mogło by się to nazwyać np. "uliczny kill" albo coś w ten deseń.
Nie mówie o zlotach tylko tak po prostu w miescie czy gdzies poza miastem
Bo nie raz chciałbym wam się pochwalić jak zgasiłem jakieś BMW a nie mam gdzie ;(
Panie administratorze może tak coś takiego dodać do forum ?
Mogło by się to nazwyać np. "uliczny kill" albo coś w ten deseń.
Nie mówie o zlotach tylko tak po prostu w miescie czy gdzies poza miastem
Bo nie raz chciałbym wam się pochwalić jak zgasiłem jakieś BMW a nie mam gdzie ;(
Panie administratorze może tak coś takiego dodać do forum ?
Ostatnio zmieniony 2013-03-02, 21:43 przez Bucik, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja uważam, że to dobry pomysł, przynajmniej byłoby co czytać albo się pośmiać jak tu:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2&start=14
A na pewno byłoby sięteż czym chwalić, trochę nas jest
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2&start=14
A na pewno byłoby sięteż czym chwalić, trochę nas jest
www.zeszwajcarii.pl - sprowadzamy auta ze szwajcarskich ubezpieczalni.
Ja tam lubię się pochwalić ale tym co zrobiłem a nie tym o czym myślałem.
Myślę że będzie można fajne historie poczytać w tym okienku :)
Ps: bo komu mam opowiedzieć o tym jak kogos objechałem, tacie, mamie , dziadkom to powiedzą że jestem głupi i że nie ma co się chwalić głupotą. Na FB żal o takich rzeczach pisać a na tym forum gdzie powiedzmy jest ścisłe grono osób które jako tako się znają to i jest komu opisać.
Myślę że będzie można fajne historie poczytać w tym okienku :)
Ps: bo komu mam opowiedzieć o tym jak kogos objechałem, tacie, mamie , dziadkom to powiedzą że jestem głupi i że nie ma co się chwalić głupotą. Na FB żal o takich rzeczach pisać a na tym forum gdzie powiedzmy jest ścisłe grono osób które jako tako się znają to i jest komu opisać.
Wszystko fajnie ale miło by było żeby ten temat nie był widoczny od razu dla wszystkich. Poniekąd jest to przyznanie się do łamania przepisów itd. a co niektóre służby niestety siedzą na takich forach.
Jak miałem wypadek i składałem zeznania na policji to skubańcy wiedzieli wszystko na temat komentarzy pod artykułem.
Więc jak by była możliwość żeby widzieli to tylko forumowicze z dłuższym stażem było by miło :)
Jak miałem wypadek i składałem zeznania na policji to skubańcy wiedzieli wszystko na temat komentarzy pod artykułem.
Więc jak by była możliwość żeby widzieli to tylko forumowicze z dłuższym stażem było by miło :)