witam kupilem miesiac temu s4 b5 awant 2001r 2,7 biturbo ,sprzedajacy mowil ,ze jest uszkodzony czujnik abs pojechalem na kompa vag pokazal ,ze czujniki i pompa dziala ale nic niedziala jak trzeba jadac np 60km\h hamuje i przy 10 15 km\h abs sie blokuje .jezdzilem tak dwa tygodnie i teraz mam nowe objawy wyje mi pompa abs jak wcisne hamulce to przestaje wyc a do tego slychac jakis przekaznik z lewej strony i przygasaja mi swiatla z przodu mial ktos takie objawy i co z tym zrobic prosze o rady
ja miałem podobne objawy. Zobacz jak wygląda pierścień abs na przegubie. Mój został uszkodzony przy wymianie łożyska i abs podobnie świrował. Mechanik wbijajac łożysko zrobił prasą zadzior na zwrotnicy i ów zadzior ciachał powoli pierscień.
patrykbuk pisze:ja miałem podobne objawy. Zobacz jak wygląda pierścień abs na przegubie. Mój został uszkodzony przy wymianie łożyska i abs podobnie świrował. Mechanik wbijajac łożysko zrobił prasą zadzior na zwrotnicy i ów zadzior ciachał powoli pierscień.
z tego powodu zawsze jak w aucie cos ryja to patrze im na lapy i nie zostawiam auta w warsztacie...mam juz dosc partaczy ktorzy jedno naprawia a dwie inne rzeczy rozkurwia