bracus pisze:ee tam 12.4 bedzie i tyle szkoda jechać
ale obym się mylił i oby było lepiej
dla mnie nie ma znaczenia ile bedzie, moze byc i 13. To beda moje pierwsze starty na tym setupie i nie mam zamiaru sie napinac i wyjmowac wszystkiego z auta zeby pojechac jakas zyciowke. Jade dla funu, jak zwykle. Czasy to se moge posprawdzac na miejscu i nie musze jezdzic po Warszawach. Lubie jednak precyzyjne pomiary, nie jak inni :)
bolo-s4 pisze:Dlatego te opony
Super podejście Kosi i 12,00 życzę
Może się sprawdzi bo i 500 ci życzyłem
Krzychu narazie nie ogarniam, ze 3 razy startowalem dopiero z 1 biegu i niestety tak szybko sie konczy ze wpadam w odcinke za kazdym razem. Moze jak bedzie trakcja, to kto wie. Wole juz pojechac chujowy czas, niz zabic kolejna skrzynie.
Właśnie na spieku jak dasz do odcinki to ciężko następny bieg wrzucić i trzeba wcześniej zmieniać wtedy ok
Adamie już mam nadzieję opanowałem sytuację jutro się okarze , jak zwykle sam musiałem do tego dojść
18 sty to środa jak by to był piątek lub sobota to kto wie ale Andy niestety wraca a ja się z nim załapałem bo ma całego busa częsci
Co do mojej fury to jest tylko 80kg lżejsza i nie liczy na wiele więcej jak 440KM które miałem tak że 11 stki to takie wolne żarty tak ?
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)