Malowanie Autka
-
stefannurek
Malowanie Autka
Koledzy moze wiecie ile wyceniaja firmy ubezpieczeniowe tj. Warta koszt malowania jednego elementu? Normalnie tak jak "Pan Kazio" 250-300zl za element? czy cos wiecej ?
Wjechal we mnie tirem dzisiaj zarysowal mi caly bok i zastanawiam sie ile kasy moge wyhaczyc od Warty.
Wjechal we mnie tirem dzisiaj zarysowal mi caly bok i zastanawiam sie ile kasy moge wyhaczyc od Warty.
-
stefannurek
-
kosiniak
-
kosiniak
no przecież napisałem że w grudniu w firmowym aucie wycenili malowanie elementu na 120zł.kosiniak pisze:a co u Ciebie nie? jak oni maja stawke roboczogodziny ustalona z gory, panowie! nauczcie sie cenzura czytac te wyceny zanim zaczniecie robic szum!
czytaj ze zrozumieniem
wg ubezpieczalni naprawa samochodu 1200zł. poszło bezgotówkowo do aso i wyszło prawie 9
-
kosiniak
-
stefannurek
Panie sram na ich nedzne pieniadze o 100zl zeby na tym zarobic to nawet nie bede sie pierdolil z nimi. Tak tylko zastanawia mnie ile maga wyceniac za jeden element.nosb pisze:poczekaj na wycene. jak uznasz ze nic nie zarobisz to osraj ich i oddaj auto do naprawy bezgotówkowej. Ty nie zarobisz ale gnojkom ubedzie :) Bez sensu wziasc kase i sie martwic potem czy starczy...
Rozjebal mi 2xdrzwi + nadkole tylne + alu tylna.
Dzwonilem do serwisu za drzwi 1600zl x2 licza za nadkole nie cale 200zl za fele 500zl no i zastanawialem sie ile malowanko oraz montaz tego moze kosztowac.
Ale jak dadza mniej niz 5k to nie bede sie pierdolil tylko bezgotowkowo zrobie.
-
stefannurek
No podjedz ogladnij i moze sie dogadamy Panie Janku:)
[ Dodano: 2012-02-07, 10:31 ]
Wycena przez warte 2300zl
Wycena przez ASO 9900zl
Paranoja!!
Ide z tym do sądu znajomy rzeczoznawca podpowiedzial ze beda musieli pojsc na ugode malo tego moge domagac sie 10% od wartosci auta ubytku wartosci po kolizji!!
[ Dodano: 2012-02-07, 10:31 ]
Wycena przez warte 2300zl
Wycena przez ASO 9900zl
Paranoja!!
Ide z tym do sądu znajomy rzeczoznawca podpowiedzial ze beda musieli pojsc na ugode malo tego moge domagac sie 10% od wartosci auta ubytku wartosci po kolizji!!