Witam zapaliła mi się dziś rano kontrolka ABS i ESP i poduszek, myślałem że to niska temperatura -14 więc zostawiłem autko na 30 minut żeby sobie popykało na wolnych obrotach i złapało temperaturki poduszki zgasły ale zostały kontrolki ABS i ESP więc pojechałem odmulić brykę i pożyczyć kompa z vag po podłączeniu wyskoczyło 18265 sygnał obciążenia i 16486 przepływomierz niskie napięcie nie mogę skasować a zastawiając tydzień temu było wszystko ok jaka może być tego przyczyna pozdrawiam
Rozumiem jakby ktos wyskoczyl jeszcze z jakims spirytusem ( chociaz pewnie zaraz by byl chetny wychlac :P ) .
Przeplywka jak padla to kapota. Mozna przemyc czyms konkretnym ( sa specjalne preperaty do tego ) lub chociaz ekstrakcyjnym. Jednak watpie ze to pomoze. Bedzie placz i płać :)
A to ze tydzien temu bylo dobre tzn tylko tyle ze bylo dobre zanim sie zepsulo :)
miałem to samo jakieś 2 tygodnie temu- but nagle przycięło i jechało dalej- wybiło esp i abs- podpiąłem vaga i błąd przepływki- szybka wymiana i chodzi jak należy.... może niska temperatura w jakiś sposób przyczynia się do zwiększonego padania??
I live my life a quarter mile at a time.For those ten seconds or less I'm free nothing else matter
Ja tez mialem taki przypadek kiedys - niby padnieta przeplywka, a okazalo sie, ze wtyczka od przeplywki byla poprostu uszkodzona i niepotrzebnie wymienialem MAF.